Dinamo prodao golmana za rekordnu sumu, a transfer koči bizaran razlog

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 16:24

Monpelje plaća za Livakovića 9.000.000 evra

Teško da iko na Balkanu može da stane na crtu zagrebačkom Dinamu kada su transferi u pitanju. Još jedan posao su Modri završili i to da im se skine kapa. Hrvatski prvak dogovorio je sa Monpeljeom prodaju golmana Dominika Livakovića za sumu od 9.000.000 evra!

Odlazili su dobri golmani u inostranstvo i iz Srbije i Hrvatske, ali nikad nijedan nije dostigao toliku sumu za obeštećenje. Digla je cenu Livakoviću i činjenica da je postao broj 1 reprezentacije koja je vicešampion sveta, ali i umeće Dinama da ne poleti za prvom ponudom, već da ume da se cenka.

Izabrane vesti

Tako je Monpelje prvo nudio 6.000.000 evra, pa 8.000.000 i 20 odsto od naredne prodaje, a konačan dogovor je pao na 9.000.000 evra, saznaju Sportske novosti.

Ali, iako je sve ugovoreno, Livaković još nije krenuo put Francuske iz jednog bizarnog razloga. Krivac je rezervni golman Dinama Danijel Zagorac, koji se povredio na pripremama. I to je dobio udarac u – genitalije.

Prema prvim procenama, Zagorac će morati desetak dana da miruje, a kako Dinamo čekaju kvalifikacije za Ligu šampiona, Livaković će morati još malo da ostane na golu Dinama.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara