©AFP
©AFP

Dinamovoj crnoj seriji nema kraja

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.20. | 09:33

BATE 2 favorit u duelu sa timom iz Bresta u ligi rezervista Belorusije

BATE samo sedam bodova posle devet rundi, Dinamo Brest svega četiri. Rezerve su u pitanju, da ne bude zabune. Ali, ipak, premalo za renome koji prve ekipe ovih timova imaju u Višaja ligi. Otuda je današnji dvoboj derbi začelja u šampinatu drugopozivaca, u kome gosti iz Borisova imaju čemu da se nadaju (12.00).

Biće to sudar dvojice autsajdera. Oba tima pokazuju veoma slabu igru i definitivno ne vredi čekati nešto zanimljivo sa ovog meča. Brest u poslednjih pet mečeva ima samo jedan remi i četiri poraza, dok je BATE tokom prethodnih pet susreta uspeo da ostvari dve pobede i tri puta izgubi.

Izabrane vesti

Dinamu 2 ništa ne polazi za "nogom" ove sezone. Do sada je izvojevao samo jednu pobedu i to početkom aprila. Mršavo i dovoljno da na tabeli bude ispred Gorodeje, a 15. Slavija je zaobiđena samo zbog većeg broja pogodaka. U poslednjem kolu Dinamo je izgubio od Energetika 1:2, produživši tako seriju bez pobede na šest mečeva.

BATE 2, takođe, nema uspeha na startu sezone. Klub iz Borisova za dlaku je bio bolji od današnjeg rivala, pošto je ostvario svega pobedu više, ali je i pored toga zasluženo smešten među autsajdere šampionata. Ipak, BATE ima razloga za optimizam, jer je u prošlom kolu deklasirao Sluck sa 3:0, prekinuvši tako seriju od dva poraza.

Tradicija je na strani tima iz Borisova, koji je slavio na tri od četiri poslednja odmeravanja snaga sa Dinamom iz Bresta. Domaćin tone sve dublje, naročito usled porozne odbrane, druge najslabije u ligi.



tagovi

Belorusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara