©Reuters
©Reuters

Dogovoreno: Beloti dolazi da donese golove na Artemio Franki

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 15:13

Težak zadadat za iskusnog golgetera koji dvocifreni broj pogodaka nije postigao od sezone 2020/2021. kada je dao 13 pogodaka u dresu Torina u Seriji A

Fjorentina je postigla dogovor sa Romom oko pozajmice Andree Belotija. Iskusni golgeter je ove sezone zabgeležio 22 nastupa, postigao šest golova i ostvario dve asistencije. Kako pišu italijanski mediji, specijalizovani za dešavanja na fudbalskom tržištu, radi se o klasičnoj pozajmici, bez uključenih klauzula i obeštećenja.

Beloti je navodno prethodno odbio Volfzburg, Betis i dva kluba iz MLS-a, pa će u golgetersku formu pokušati da se vrati na Artemio Frankiju. Roma i popularni Galo su dali dozvolu za transfer, a igrač će večeras doći u Firencu kako bi sutra pre podne odradio medicinske preglede i stavio paraf na pozajmicu.

Izabrane vesti

Od Belotija se očekuje da donese golove, koje ove sezone nisu postigli Lukas Beltran (šest puta strelac) i Embala Enzola (četiri gola), mada ni sam prilično dugo nije bio ozbiljno efikasan. Dvocifreni broj pogodaka nije postigao od sezone 2020/2021. kada je dao 13 pogodaka u dresu Torina u Seriji A.

Fjorentina će se do kraja sezone, upravo sa Romom, Atalantom, Laciom, Bolonjom i Napolijem borit za četvrto mesto i učešće u Ligi šampiona.


tagovi

Andrea BelotiZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara