Dok se Zvezda muči, Elija i Jang Bojs lete po terenu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.11.23. | 22:18

Jang Bojs lako slavio protiv Lucerna i učvrstio se na prvom mestu švajcarskog prvenstva - 6:1

U Zvezdi brige, i pored pobede nad pančevačkim Železničarom, u Jang Bojsu osmesi. Tačno je da je švajcarski šampion ušao u neslavnu istoriju elitnog klupskog takmičenja, pošto na Etihadu nije uputio nijedan šut ka golu Mančester Sitija. Međutim, Građani su neki drugi svet, kao što je jasno da u Jang Bojsu nisu previše marili za poraz na Ostrvu.

Na reprezentativnu pauzu idu sa osmehom na licu, i verovatno će u takvom raspoloženju dočekati duel sa Crvenom zvezdom. Jangeri su pobedom nad Lucernom (6:1) zadržali lidersku poziciju u prvenstvu Švajcarske, pokazavši da na svom bunjištu retko gube.

Izabrane vesti

Kao i Crvena zvezda, i Jang Bojs je imao defanzivnih problema u duelu sa Lucernom. Početak meča je bio v rlo uzbudljiv. Jeste domaćin imao dva gola viška preko Elije i Darjana Maleša (posle samo 13. minuta), ali je Lucern napadao i promašio dve kolosalne šanse.

Usopeli su gosti da se vrate u duel pogotkom Maksa Majera iz penala. Međutim, jasno je bilo i večeras od koga će crveno-belima pretiti najveća opasnost za tri sedmice u Bernu. Reprezentativac Konga Elija je postigao još jedan pogodak do kraja poluvremena, ukupno šesti u ovoj sezoni.

Praktično je osigurao trijumf Jangerima. Ali domaća ekipa kao da je želela da nabije samopouzdanje pred duele koji je očekuju. Od 67. do 75. minuta Jang Bojs je postigao tri pogotka. Pogađali su Gnavula, Koli i Nsame.



tagovi

Jang Bojs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara