Doktor Stefanović: Tedić uspešno operisan, oseća se dobro

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.24. | 14:12

Neko vreme neće smeti da leti avionom...

Slobodan Tedić je zbog bolova u plućima posle prvog večernjeg treninga Čukaričkog na Kipru završio u bolnici, a u sredu u prepodnevnim časovima operisan je u Limasolu. Doktor ekipe Predrag Stefanović sve vreme bio je u kontaktu sa lekarima na Kipru. O stanju napadača belo-crnih govorio je uoči drugog prijateljskog meča koji je klub sa Banovog brda igrao na Rajskom ostrvu.

"S obzirom na to da Tedić ima isti problem drugi put za tri godine, protokol je takav da je neophodno da se odradi hirurška intervencija kojom bi se preveniralo nastajanje tog istog problema u budućnosti. Stekli su se svi neophodni uslovi i operacija je urađena u bolnici u Limasolu. Protekla je odlično, Tedić se oseća dobro, ostaće u bolnici da bi bio postoperativno ispraćen. Potom kreće rehabilitacija i oporavak, očekujemo da za mesec dana krene sa treninzima", kazao je Stefanović, pa potom dodao:

Izabrane vesti

"Kako sada stvari stoje, Tedić će avionom moći da leti tek za dve nedelje, što znači da će ostati koji dan duže u odnosu na ekipu na Kipru. Pratićemo njegov oporavak i kad bude bilo moguće da putuje avionom bez ikakvog rizika, vratiće se u Beograd".


tagovi

Slobodan Tedić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara