Komentari na vest

Dosije Šekularac: Tri zemlje za Šekijevog unuka, baba Donka i Kanatlarovski veza s Makedonijom

j

ja psv !

pre preko 2 godine

Kristian je inače unuk rođenog brata Dragoslava Šekularca, Mirka. hebo.lud Zbunjenog ako vi znate sta pisete ! Deda mu DRAGOSLAV A UNUK OD RODENOG BRATA MIRKA HAHAHAH
U

Uklonite gresku

pre preko 2 godine

Ova zastava sa vaše slike je nedopustiva prerada desno-nacionalisticke politike 90ih. Zabranjena je i nije zvanicna zastava. To je zastava grcke oblasti Makedonija samo u plavoj boji. Zbog te zastave bila je blokirana citava ekonomija Severne Makedonije svojevremeno.
h

hahahaGost

pre preko 2 godine

Ova je prava Makedonska zastava I nema sta da se sklanja,a ti mozes da proveris malo istorije,malo cika Google....
C

Cccc

pre preko 2 godine

Prvo njemu Šeki legenda nije bio deda on je unuk od Šekijevog brata to je velika razlika, a drugo neće valjda dečko da se sramoti u ovoj ekipi srbije koja nemoze da pobedi ni Gibraltar.
M

Mici pick

pre preko 2 godine

Samo moze da povedi Portugal u gostima!
B

Bg

pre preko 2 godine

Prva stvar Sekijeva je krv, tako da prosipas se mnogo, druga stvar sramota je da imas internet a da ne znas da je Srbija u svojoj grupi zavrsila kao prva, nadigrala Portugal i ucesnik je svetskog prvenstva.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Ja koliko vidim ovog decka ne veze nista sa Srbijom sem prezimena velikog mu dede Sekularca i pitanje koliko je imao dodira sa Srbijom tokom svog odrastanja. Vjerovatno se radi o talentu dok ga je Juventus uzeo pod svoje, ali mislim da on nema taj patriotski osjecaj za nas i da su godine odrastanja u Svici uradile svoje. Ako gresim on bi vjerovatno vec bio u mladim selekcijama nase reprezentacije...jer koliko se sjecam dok je jos Matijasevic bio u FSS-u krenulo se u potragu i uspostavljan je kontakt sa svim nasim mladim igracima koji su odrasli ili rodjeni u dijaspori a imaju nase kulturno i nacionalno nasledje.
B

Bistrica

pre preko 2 godine

Ako ćemo iskreno, ni za Srbiju dečka ništa ne vezuje, ne znam da li mu je otac rođen u Srbiji, ali po svoj logici stvari, uzimajući u obzir da mu je pradeda rođen na prostorima koji danas pripadaju Crnoj Gori, mali bi pre trebalo da zaigra za Crnu Goru.