Komentari na vest

Država ulazi da zavede red u Premijer ligi: Ubijanje zlatne koke ili obuzdavanje pomahnitale aždaje

goranpravdic011@gmail.com

pre oko 1 godinu

Da nisam proicitao ovaj clanak ne bi znao da su Buri i Meklsfild ugaseni. Steta
F

Faust

pre oko 1 godinu

Englezi kao i uvek pomeraju granice i guraju fudbal napred. Kako su prvi videli finansijski i marketinški potencijal fudbala sada prvi uvode kontrolu u takav sistem.
V

Vlada01

pre oko 1 godinu

Koliko Englezi guraju fudbal unapred govore rezultati njihove repke,100 godina nisu osvojili ništa...To što rade Premijer liga i Englezi je čisto pranje para i uništavanje pravog fudbalskog šmeka.Šta je uspeh u tome ako imaš prejake sponzore i maloumne vlasničke strukture klubova koji igrače čija je realna cena 20-30 milki plaćaju po 80 milki.Ko je to umeće i fudbalsko znanje ekipa koje dobiju 200 miliona kada uđu iz Čempionšipa u Premijer ligu i sa tim budžetom ispadnu iz lige,to se zove neznanje,kupuju "gotove proizvode" zbog jakih sponzora,a skauting služba nema veze sa životom,da nađu igrača od 5 miliona koji pokaže kvalitet u prve dve sezone pa ima cenu 10 puta više.Sva ta ogromna lova je ubila šmek u fudbalu,totalna industrija.Mnogo mi draže da gledam ovakav Napoli koji je uložio 5 puta manja nego 15 u Premijer ligi pa igra nebeski fudbal ili Atalanta koja uloži 30-40 miliona a bude u stanju da dobije svakog u Evropi.Da je Žabarima love koliko ima u Engleskoj,gledali bi ponovo fudbalsku NBA kao što je bilo 90-ih i početkom 2000-ih,a Premijer liga i sa ovim budžetima ne može da prismrdi kvalitetu Italijanske lige kakva je bila u pomenutim godinama,mada više nemaš ni igrače tog kvaliteta.
@

@Vlada01

pre oko 1 godinu

Druže, pretera ga za Atalantu. Toliko su uložili ukupno zadnjih 10 godina. Teške škrtice ili nemaju para. Ne znam, ali rade dobar posao.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Za Super ligu se znalo,Englezi i kao država i kao navijači nikada neće dozvoliti svojim klubovima da se takmiče u ovom takmičenju .A bez engleskih klubova nema ni Super lige.Tako da ...priča je završena
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

I gde je ovde zakon o ogranicenju cene igraca. To je po meni najveci problem u danasnjem fudbalu. Nije realno da jedan prosecan igrac vredi vise od necije dozivotne zarade. Mislim da se u tome krije sav lopovluk, i umesanost raznoraznih mafija u fudbal, koj na taj nacin peru pare.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Zašto uporno pričate o ligama petice kada to ne postoji. Postoje 4 top lige. Francuska je nivo Portugala i Holandije uz veliko pitanje dal je uopšte ispred njih. Koji Francuski klub je 30 godina unazad i kada bio u 1/4 finalu bar? Da ne pominjemo da nije osvajao od 1993 za razliku od Ajaxa i Porta!
G

Gost92726262

pre oko 1 godinu

Ma sta naprica sine? 6 klubova iz Francuske lige je gubilo u finalima! takodje kreni redom gledaj utakmice pa pricaj nesto nemas ti pojma kad su tebi vizela portimonense boavista walwijk Nec volendam emmen da ne nabrajam ovu boraniju u rangu jedne Francuske lige i klubova koji su vec ranga bundeslige i serie a!. ne gleda se sve u finala ostavi se ti Krojfovog Ajaxa i Benfike u to vreme. lupas gluposti gledaj tu tvoju holandsku i portugalsku ligu i cosaj.
G

Gost8880000

pre oko 1 godinu

13. ekipa u ligi 1 ima sanse da izbaci juve a ti baljezgas nesto.. hahaha