Komentari na vest

Duljaj: Ponosan sam, nije lako stvarati šanse protiv odlične Zvezde

Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Kada počnu da smetaju komentari, onda znaš da je kraj! Bez publike, bez komentara, bez lopte, bez golova ... ništa! Šminkeraj, magla, nula ... Tuga!
I

ImitacijaFudbala

pre oko 1 godinu

Derbi: Cilj teme - da prođe vreme... "Božanstvena komedija"
д

д.г.

pre oko 1 godinu

Поносан сам што мој тим за 180 минута дербија док сам ја тренер није дао гол. Заправо се не сећам кад смо задњи пут дали гол. Прешло нам у навику.
R

Rockytomas

pre oko 1 godinu

Koji ucinak konkretno je imao Dijabate, osim sto je driblao u prazno , koliko golova i asistencija ima za sezonu u nasoj ligi ? 1 gol i mozda 3-4 asistencije za napadaca to je NULA ucinak i u pravu je Nikolic sto ga kritikuje
М

Марли

pre oko 1 godinu

На шта се свело да је успех када створиш шансу, недај боже да даш гол. Са оваквим размишљањем нећеш бити ни 20% тренер какав си играч био. Жао ми те је Дуки.
u

u

pre oko 1 godinu

Na sta si bre ti sine ponosan??????Daj bre vise skonite ove pekare,mesare i ostale careve i dajte neke strucne mlade ljude.
O

Okečuke

pre oko 1 godinu

Ponosan sto je za 8-9 utakmica sa 2 mesta pao na 4/5!!!BRAVO IGORE
G

Goss

pre oko 1 godinu

Slušaj ti mozga šta priča marš iz partizana sa one vučkove dve podguzne muve
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Sram vas bilo!!!

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Ocajan si trener ocigledno... Hvalio Srna Dijabatea? Tesko mi da u to poverujem, jer je Srna bio odlican igrac, kapiten, a Dijabate je toliko potonuo da je tesko za gledati... Nego dobro, da se zavrsi ova sezona i da 70% igraca i cela uprava napuste klub koji volimo.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Najveci Partizanov uspeh ove sezone to sto smo stvorili bezbroj prilika u derbiju sa Zvezdom nasta je spao ovaj klub.
G

Gostttttt

pre oko 1 godinu

Koje odlicne Zvezde? To bi mogao da kazes da si igrao sa Teleoptikom protiv Zvezde, ovako bi trebalo da te bude sramota to da kazes. Ne kazem ovo da bih vredjao Zvezdu, nego zato sto ovaj tim nije placen 20000€ nego mnogo vise, skoro kao taj odlican tim. Muka mi je vise i od vas gvnra koji saradjujete sa tom lopovskom upravom pod izgovorom da radite za dobrobit Partizana. Mozda si bio dobar igrac, ali sad mogu slobodno da ti kazem udavio se da Bog da u septickoj jami zajedno sa svojim poslodavcima.
S

SB

pre oko 1 godinu

Jos si tu?
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Pa jeli moguce da ja ovo cujem?Covece mislio sam o tebi kao igracu sve najbolje ali kao trener,covece ti si katastrofa na letl noga i tebi i Kralju sa celom upravom sljam muka neznanje gadite se svakom grobaru,covece zadnjih par utakmica pogledaj snimak to nije fudbal o od trenera!!!!
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Joojj cuti molim te, kako cete u subotu u ns?
j

jdldbsldk

pre oko 1 godinu

Koja razlika u razmišljanju Duljaja i Nikolića,zato je jedan šampion a drugi ne zna da da gol preko 400 minuta. Lepo Marko kaže poražavajuće je da bočni napadač da 1 gol za celu sezonu a ovaj ga hvali umesto da ćuti kada ima priliku.
G

Gost13

pre oko 1 godinu

To je sa aspekta trenera. Sa aspekta čoveka Duljaj je ljudina u odnosu na onu ljigu Nikolića. Zato i ne može da pliva u ovom našem mulju.
m

miki bg

pre oko 1 godinu

3 utakmice za redom niste dali gol i ti si ponosan , decko tisi legenda , voleo bi znam za koga radis i ko ti doktor.