Nikola Petrić i Dušan Đorđević (©FK Napredak)
Nikola Petrić i Dušan Đorđević (©FK Napredak)

Dušan Đorđević: Voša hoće da napadne i titulu, mi smo se formirali u hodu, ali...

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.07.22. | 14:15

Napredak otvara šampionat u nedelju na Karađorđu i veruje da je spreman za dobru partiju na otvaranju

Mnogo promena u igračkim kadrovima Vojvodine i Napretka između sezona, ko je u tom kratkom periodu uspeo da bolje skocka ekipu, Milan Rastavac ili Dušan Đorđević, znaćemo u nedelju uveče. Oprezan u prvoj najavi pred šampionat, šef struke Kruševljana između redova upliće i dozu optimizma.

Izabrane vesti

Bilo je vrlo malo vremena za pripreme, kako za nas, tako i za svaku ekipu u ligi. Ipak, verujem da smo spremni da se predstavimo na pravi način u Novom Sadu, u kojoj meri, pokazaće meč. Najbitnije je da budemo disciplinovani i trkački dobri i da pokažemo da ličimo na pravu ekipu”, rekao je Đorđević.

O prvom protivniku u superlativu, ali trener Napretka neće na stadion Karađorđe izaći sa belom zastavom.

Vojvodina je ove sezone promenila upravu, struku i veliki broj igrača i ima značajan kvalitet na individualnom, ali i timskom nivou. Njihove ambicije u ovoj sezoni su velike, žele da napadnu i titulu. Mi smo se formirali u hodu, ali je prvo kolo uvek velika nepoznanica i verujem da ćemo uraditi sve da dođemo do povoljnog rezultata”, priča Đorđević.

Na konferenciji je, osim trenera Čarapana, govorio i novi golman Napretka, Nikola Petrić.

U timu vlada odlična atmosfera, mene je ekipa zaista prihvatila i mislim da je napravljen zanimljiv skauting, sa igračima željnim dokazivanja i verujem u uspeh ove sezone, već u prvom kolu”.

Utakmica između Vojvodine i Napretka na programu je u nedelju od 20h.



tagovi

Dušan ĐorđevićNikola PetrićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara