Džejmi Vardi slavi gol sa saigračima (©Reuters)
Džejmi Vardi slavi gol sa saigračima (©Reuters)

Dvojke na Lester, Elče i Rendžers najunosnije u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.12.22. | 10:37

Nigde nećete naći veće kvote

Kompletna pažnja ljubitelja fudbala i sportskog klađenja prebačena je sa Svetskog prvenstva u Kataru na brojne nacionalne Kupove u Evropi.

Tako je i u Mozzartu, čiji bukmejkeri su i za utorak spremili velika iznenađenja. Pred vama su danas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Lester u sklopu Liga kupa Engleske, potom na Elče u španskom Kupu kralja, kao i na Rendžers u prvenstvu Škotske.

Izabrane vesti

Otprilike na polovini sezone u engleskom trećem rangu MK Donsi imaju samo pet pobeda i tri remija, što im je donelo 18 bodova i 22. mesto na tabeli. Donsi su na poslednjem meču u ligi pobedili Portsmut u gostima sa 2:0 i napravili dobar šlagvort za meč osmine finala Liga kupa protiv Lestera. MK Dons je do ove faze stigao posle pobeda nad Satonomo, Votfordom i Morkambom. Brendan Rodžers se bori da zadrži svoj posao na kormilu Lestera. Moguće je da je dolazak u ovu fazu Liga kupa posle pobede nad Njuportom (3:0) postao kočnica za upravu kluba, a pored toga, ekipa je dobro izgledala u poslednjim kolima Premijer lige, gde su Lisice uspele da ostvare pet pobeda i dva remija, što im je donelo 17 bodova i 13. mesto na tabeli. U poslednjem kolu pre pauze Lester je na gostovanju savladao Vest Hem (2:0).


CD GVADALAHARA - ELČE (UTORAK, 19.00), DVOJKA 1,45

Elče će zvanično započeti etapu novog trenera Pabla Mačina posetom Gvadalahari u Kupu Kralja. Elče je fenjeraš u Primeri sa samo četiri boda posle 14 utakmica, a na Kup duel dolazi pošto je odigrao pet prijateljskih utakmica u poslednjih mesec dana, što je Mačinu omogućilo da primeni svoj sistem igre. Gvadalahara je učesnik četvrtog ranga, zauzima tek deveto mesto u svojoj diviziji i nije rival od kojeg prvoligaš treba da strepi. Velika čuda su se dešavala u Kupu Španije, mada teško da će novi trener da kalkuliše na početku takmičarskih mečeva.


ABERDIN - RENDŽERS (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,63


Aberdin se bori za treće mesto u šampionatu Škotske. Sakupio je 25 bodova i ulazak u borbu za drugu poziciju neće biti lak, jer zaostatak od Rendžersa iznosi čak 11 bodova. U poslednje vreme Aberdin nije bio stabilan i smenjivao je pobede i poraze. Treba napomenuti da se radi o tipično domaćinskom timu, koji je slavio na šest od osam mečeva na svom terenu. Rendžers, čini se, ove sezone neće moći da se umeša u borbu za prvo mesto. Seltik ima devet bodova prednosti, a Policajci sebi često dozvoljavaju nepotrebne kikseve. Tako su u poslednjih pet kola uspeli da izgube od Sent Džonstona (1:2) i remiziraju sa Sent Mirenom (1:1). Rendžersi nisu impresivni u gostima. Od sedam odigranih mečeva slavili su na tri.

NAPOMENA:

Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara