Dejan Stanković posle trijumfa u Klužu
Dejan Stanković posle trijumfa u Klužu

Emotivni Dejan Stanković: Neću skorije da idem iz Zvezde, ovde kao da sam pao sa Marsa

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.08.21. | 23:15

„Ne znam dokle ta pitanja, ovakav pritisak ne postoji nigde na svetu“, poručio je trener crveno-belih

Veliki kamen sa leđa skinuo je Dejan Stanković pobedom u Klužu i plasmanom u Ligu Evrope. Zvezda će morati u utešno takmičenje, ali prema rečima perspektivnog stručnjaka napravljen je sjajan rezultat.

Izdušio je Dejan Stanković na konferenciji za medije, pričao o potencijalnom odlasku, rečima da nije pomišljao da napusti klub u kriznim momentima. „Obradovalo je je sve danas. Igrali smo u ovom periodu 13, 14 utakmica. Ovo je veliki rezultat, sjajan. E sad kako ko gleda. Zvezda je petu godinu zaredom u Evropi. Zadovoljan sam pristupom, igrom. Idemo dalje. Uvek idemo na pobedu. Moglo je da bude i drugačije, mogli smo da primimo gol iz penala, ali bože moj. Sve čestitke momcima. Iznenadili su me Drago i Degenek, koji su imali probleme, koliko su izdržali. Kapa dole. Velika zahvalnost timu. Idemo dalje, čeka nas još jeddna utakmica do pauze. Jedva čekamo da oddmorimo“, poručio je Dejan Stanković.

Izabrane vesti

Dotakao se i problema koje je imao i koje je inicirala utakmica sa Šerifom. Zato je imao osmeh na licu.

„Zna se kako je kod nas. Važno je da ima osmeha da mi ga ne skidaju. Volim klub, staf, navijače. Ćute i rade. Treba imati osmeh, nije dobro ako on prođe“.

Kao da je imao šta da poruči javnosti.

„Pritisak kakav sam ovde doživeo, to nigde nisam video, stvarno nigde nisam video. Neka sada dođe bilo ko, šest utakmica u Evropi je zagarantovano. Mi smo jedan od ciljeva ostvarili, sad ostaje nadogradnja i uživanje. Ništa nam neće pokvairiti ovo veče. Za diskusiju je da li smo mogli u Ligu šampiona“.

Upitan je da li je razmišljao o odlasku posle Šerifa.

„Ja kao da sam pao sa Marsa, sa druge planete, ne znam dokle moze ovo da ide, ta pitanja. Neću ići skorije iz Zvezde. Mogao sam letos i nisam, jer sam želeo da budem u Zvezdi. Kad god bude trebalo da odem, otići ću, ja neću biti smetnja. Ali neće to biti skorije“.

Posle Milana Dejan Stanković bi mogao da se vrati u Rim.

Lacio? Može Lacio, voleo bih da sam bio u Rim, kao što sam se vratio u Milano. Ali nemoj da ispadne da sad ja nešto nekom pretim, pa u naslov nešto sto nisam rekao. Samo kažem da može i Lacio“.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara