Filip Stojković (©Reuters)
Filip Stojković (©Reuters)

Filip Stojković odbio top ugovor u Rapidu, sve je spremno za transfer u LASK

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.22. | 11:31

Mada ne i potvrđeno

Dve utakmice do kraja sezone. Čini se da će ih Rapid odigrati bez Filipa Stojkovića, iako će se u finalu baraža protiv Tirola boriti za mesto u Ligi konferencije. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde će prema medijskim napisima te mečeve propustiti iz zdravstvenih razloga, uostalom, njegova budućnost nije u Beču. Ugovor sa Rapidom mu ističe i neće ga produžiti, iako je klub posle njegovih dobrih izdanja u protekle tri sezone želeo da ga zadrži time što bi ga svrstao u grupu najplaćenijih igrača.

Međutim, Stojković nije bio zainteresovan, možda i zbog ponude da se preseli u LASK o kojoj se već neko vreme spekuliše.

Izabrane vesti

Filip Stojković je u većem delu ove tri godine igrao dobro za Rapid i apsolutno smo želeli da ga zadržimo. Zato smo i spremili vrhunsku ponudu za produženje ugovora na duge staze”, priznaje sportski direktor Rapida Zoran Barišić.

Uzaludan posao...

Pošto nije bilo pozitivnih signala ni od igrača ni od njegovih zastupnika, uprkos tome što smo imali nekoliko sastanaka, povukli smo ponudu i tražićemo novog desnog beka. Žuletu želimo sve najbolje u daljoj karijeri”, dodao je Barišić.

17.00: (3,10) Tirol (3,40) Rapid Beč (2,30)

Stojković je za Rapid odigrao 97 utakmica. Sada je vreme za novi izazov.

PLEJ-OF ZA LIGU KONFERENCIJE (PRVA UTAKMICA)

Četvrtak

17.00: (3,10) Tirol (3,40) Rapid Beč (2,30)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Rapid BečFilip Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara