Žunior Firpo (@Reuters)
Žunior Firpo (@Reuters)

Firpo ide u Lids za 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.06.21. | 13:37

Transfer bi trebalo da bude realizovan tokom ove nedelje...

Ukoliko ne dođe do drastičnijih obrta u narednih nekoliko sati, levi bek Barselone Žunior Firpo (24) postaće novi igrač Lids Junajteda sa kojim će potpisati četvorogodišnji ugovor.

Pregovori između tri strane odlično su napredovali tokom jučerašnjeg dana i procena španskih medija je da bi ozvaničenja posla moglo da se dogodi već u roku od 48 časova.

Izabrane vesti

Podsetimo, Firpo je poslednjih dana uglavnom bio povezivan s prelaskom u Milan. Rosoneri su pokazivali veliko interesovanje, igrač se takođe složio s transferom, međutim Lids je izvršio veliki pritisak i uspeo da preko sportskog direktora Viktora Orte i trenera Marsela Bijelse ubedi 24-godišnjeg beka da će na Elandu imati ulogu jednog od vodećih igrača.

Katalonski Sport navodi kako bi Barselona od ovog transfera trebalo da inkasira 15.000.000 evra.

Žunior Firpo stigao je pre dve godine na Nou Kamp kao alternativa za Đordija Albu, s idejom da jednoga dana zauzme mesto iskusnog španskog reprezentativca. Betisu je plaćeno 18.000.000 evra, ali Firpo nije uspeo da se nametne.

Odluka da može da ide u najvećoj meri je Kumanova. Holandski stručnjak rado bi na Firpovom mestu video Markosa Alonsa iz Čelsija.


tagovi

Žunior FirpoLetnji prelazni rok 2020Transferi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara