Printscreen
Printscreen

Fudbal da se smrzneš!

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.12.23. | 14:00

Doslovno…

Decembar, na jugu Italije, konkretno u Lečeu, više nego prijatnih 16 stepeni, za fudbal idealnih! U Moksvi minus sedam. Da se smrzneš – bukvalno! Bundesliga je zbog obilnih snežnih padavina u Minhenu odložila utakmicu između Bajerna i Uniona, u glavnom gradu Rusije nemaju nameru da pomeraju mečeve. Naviknuti su tamo na hladnoću, teško da i sneg može da ih iznenadi, samo što ne mogu ni oni da teraju loptu po njemu i pretvaraju se kao da ga nema.

Komična scena na poluvremenu utakmice CSKA – Rostov. Komična za sve osim za glavnog aktera Danila Utkina, veznog fudbalera gostiju koji se tokom prvog poluvremena doslovno zaledio usled snežne mećave u Moksvi. I takav prišao da da izjavu za televiziju, iako mu nije bilo ni do fudbala, a ne do kamere.

Izabrane vesti

"Ovo nije fudbal. Zašto nisam sačekao loptu posle slobodnog udarca? Nisam je video! Sneg mi leti u oči, ne mogu ništa da vidim! Kako igrati drugo poluvreme? Daj gol i nastavi sa igranje. Zapravo, teško je ovo nazvati igranjem. Udari loptu napred i možda se tamo nešto desi", rekao je Utkin na pauzi vidno revoltiran.

Njegovo zadovoljstvo bilo je još veće po završetku meča, jer Rostov je u prvom meču nedeljnog programa ostao praznih šaka. CSKA je golovima Fedora Čalova iz penala u 4. i Viktora Mendeza u 68. minutu stigao do celog plena i prekinuo seriju od tri meča bez pobede u svim takmičenjima.

Srpski fudbaleri Saša Zdjelar i Milan Gajić odigrali su celu utakmicu za moskovsku ekipu.


RUSIJA 1 – 17. KOLO

Subota

Nižnji Novgorod – Ural 1:0 (0:0)

/Kokojev 90+1/

Soči – Krilja Sovjetov 0:2 (0:0)

/Ežov 71, Gare 90+4pen/

Fakel – Baltika 0:0

Nedelja

CSKA Moskva - Rostov 2:0 (1:0)

/Čalov 4pen, Mendez 68/

14.30: (1,65) Krasnodar (3,80) Orenburg (5,40)

14.30: (3,70) Lokomotiva Moskva (3,50) Zenit (2,00)

17.00: (3,05) Ahmat (3,45) Spartak Moskva (2,30)

***Kvote su podložne promenama




tagovi

CSKA MoskvaRostovruska premijer ligaPremijer liga Rusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara