Gareka nema recept za Brazilce

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.09.19. | 12:41

U prijateljskom duelu u Los Anđelesu trebalo bi da zaigra Nejmar

Peru je ostavio sjajan utisak na nedavno završenom šampionatu Kopa Amerika. Četa selektora Rikarda Gareke stigla je do finala, gde je poražena od Brazila, ali posle svih tih odličnih rezultata deluje pomalo „izduvano” – videlo se to u porazu od Ekvadora pre nekoliko dana – i teško je očekivati da će moći da se odupre raspoloženim Brazilcima u Los Anđelesu. 

Tite je protiv Kolumbije vratio u sastav Nejmara, a zvezda Pari Sen Žermena željna fudbala uzvratila golom i asistencijom. Očekuje se da najskuplji fudbaler sveta i protiv Peruanaca zaigra od prvog minuta, a kada je tako, onda su Brazilci za 20-30 odsto jači.

Izabrane vesti

Brazil nije izgubio od juna prošle godine i Mundijala u Rusiji. U međuvremenu Selesao je uzeo pomenuto prvenstvo Južne Amerike i na putu do trofeja dva puta tukao Peruance. Ne samo u finalu (3:1), već i u grupnoj fazi gde je bilo 5:0.

Gareka očito nema recept za Brazilce. Jasno je, dakle, da uloga apsolutnog favorita ponovo ide Titeovim momcima. Na dva poslednja susreta Brazil je išao u 4+, pa kako mu još Peruanci leže, goleadu svakako treba uzeti u obzir.  

Foto: Reuters



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara