Gledaj LŠ u Mozzartu
Gledaj LŠ u Mozzartu

Gde gledaš finale Lige šampiona?

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 09:59

Poseti neko od 30 Mozzartovih uplatno-isplatnih mesta u čak 27 gradova širom Srbije!

Dan odluke je stigao, a ti još ne znaš gde ćeš ispratiti možda i najspektakularniju utakmicu ove sezone? Liverpul i Real Madrid od 21.00 igraju za evropsku titulu.

Ako se odlučiš za Mozzart, nećeš pogrešiti. Do sada smo u više navrata organizovali kolektivno gledanje mečeva elitnog fudbalskog takmičenja u Evropi i svaki put je bilo sve bolje. Ukoliko izabereš jedan od Mozzartovih lokala u Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Kruševcu, Vrnjačkoj Banji, Jagodini, doživećeš nezaboravno iskustvo.

Izabrane vesti

Prava sportska priča biće na Mozzartovim uplatnim mestima gde te čeka provod za pamćenje. Hladno pivo, dobra klopa, sjajno druženje i euforija koja dostiže vrhunac, zajedno sa najboljom kladioničarskom ponudom u regionu.

Ne zaboravi da je takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU i dalje u toku. Još uvek ima mesta u Mozzart avionu za Katar, a na tebi je da li ćeš gledati Srbiju protiv Brazila 24. novembra u Dohi. Iskoristi priliku da za samo 50 dinara napraviš i pogodiš najveću kvotu dana i odletiš na Svetsko prvenstvo o našem trošku.

Vrata lokala u Prokuplju, Prijepolju, Gornjem Milanovcu, Loznici, Lazarevcu, Mladenovcu, Beogradu… 28. juna su otvorena i spremna za spektakl.

Dođi, uživaj, budi pobednik!

GRADOVI U KOJIMA SE ODRŽAVA PROMOCIJA

Beograd, Niš, Novi Sad, Novi Pazar, Kruševac, Vrnjačka Banja, Jagodina, Užice, Požega, Subotica, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Pirot, Sombor, Šabac, Kikinda, Valjevo, Leskovac, Prijepolje, Gornji Milanovac, Koceljeva, Lazarevac, Mladenovac, Prokuplje, Smederevo, Kragujevac


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara