Komentari na vest

Gde ih vide, tu ih zgaze

I

Ironičar

pre 23 dana

Koliko je smiješno kad ljudi kažu da je CZV veći klub od Dinama i onda počnu nabrajati titule od prije 30 godina. Oke, ako se vodimo tom logikom, onda je Cibona veći klub od KK CZV jer je osvajala 2 puta Euroligu i 2 puta KPK, a CZV krajnji domet TOP 10 u Euroligi...
D

Delija NBGD

pre 23 dana

A sta je Dinamo uradio u Evropi pa je kao "veci" od Zvezde? Ej, 40 godina ste cekali na prolece u Evropi, bili ste 10 godina najgori tim LS po gol razlici, sem one pobede nad Totenhemom sta ste drugo uradili? Prestanite sa tim mitovima da ste veci klub od Zvezde pobogu.
D

Dinamo

pre 24 dana

Nista novo Dinamo je ipak najveći Hrvatski klub, ako ne i na balkanu
P

Princip G.

pre 24 dana

Na Balkanu?Je li tebi dobro?Na Balkanu ima dva kluba koja su bili najbolji u Evropi,a to su :Steaua i C Zvezda.
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Dinamo najveći klub na Balkanu????? Ahahaha ahahaha. Zna se ko je najveći klub na Balkanu i šire, Crvena Zvezda Evropski i Svetski šampion, još 3 polufinala Kupa šampiona, 5 četvrtfinala Kupa šampiona, finale Kupa Uefa, polufinale Kupa kupova, 2 Evropska Mitropa kupa itdddddd. 35 titula šampiona Srbije, 28 kupova, 14 duplih kruna. GAME OVER.
D

Dejan Savićević

pre 24 dana

Kod Vata ništa novo, Dinamo razvaljuje. Volim i navijam za Hajduk ali Dinamo je ozbiljan evropski klub.
D

DZG Rudeš

pre 24 dana

Ajde, konačno i neki realan komentar i od vas...('Vate'?? 😂...)...
K

Kvarner

pre 24 dana

Riječani nisu Dalmatinci, čak šta više to je uvreda za njih.
D

DZG Rudeš

pre 24 dana

Da, ali autor se referirao na Hajduk, bilo je dvaput 0:1, u prvenstvu pa onda u kupu...
L

Laker

pre 24 dana

Strelci golova hrvati od 20, 21 i 22god. Dok zvezdi bonusi Stamenic i Djiga :D Eto odgovora zasto nemamo jaku reprezentaciju.
0

04040t0

pre 24 dana

Pozdravljaju te Nedeljkovic, Mijatovic, Sljivic, Mimovic, Sremcevic...
L

Laker

pre 24 dana

Nedeljkovic i Sljivic ce jedini biti ozbiljni igraci, ovog Knezevica gusite a isto je klasa.
G

Gost83

pre 24 dana

Mislim da bi u nekom narednom vremenskom periodu bilo dobro da se uopšte ne izveštava i pise sta se desava u susednim državama. Ono, kao da ne postoje. Razmislite malo, nadam se da možete to da uradite i ispostujete barem državu u kojoj živite i gde ste rođeni.
D

DZG Rudeš

pre 24 dana

Dobar text, svaka čast autoru. Auh, kakva je ovo sezona bila...Nameračeni i već dugo isfrustrirani Hajduk, odlična i jaka Rijeka, i teturajući Dinamo, dobio hrpu batina na ulici sa strane, još ga i žgaravica mučila iznutra, ali izlupao napadače ko Rocky na kraju..."Samo da znate ko je tu tata..."...
2

225883

pre 24 dana

Borac, srpski klub iz Republike Srpske ovoji PL BiH, od vas ni jedan članak, a o hrvatskim klubovima pišete svaki 3. dan!
R

Rubikova kocka

pre 24 dana

Da su Srpski portal ima li bi posebnu rubriku za klubove iz Republike Srpske ali bitan je izgleda dinamo, hajduk, osijek i rijeka 😪
P

Plavi10

pre 24 dana

Bolje i da ne pišu kako je Borac osvojio titulu, ono je ziva sprdacina, cijelu sezonu mu sudije navlače a zna se i zašto. Zato u Europi ispadne u prvom kolu od neke žnj ekipe. Mislim da bi Uefa trebala Nogometni Savez Bih suspendirati bar na 2god iz svih takmicenja.
2

222

pre 24 dana

Pa sramota i novinare da pisu o tome. Kako je Vico Zeljkovic na celu fudbalskog saveza, BiH fudbal je poceo ozbiljno konkurisati za najlosiju ligu i reprezentaciju u citavoj Evropi.
M

Mali jsd

pre 24 dana

Sto bi grobari rekli severna Koreja, nemoguće, kako moze neko da osvaja toliko dugo trofeje 🤡
G

Gost 098

pre 24 dana

Petar Sučić (20) ne (28) novinaru moj!
g

gost ghost

pre 24 dana

20, novinaru pametni, informiši se pa onda komentariši!
L

Liga sampinjona

pre 24 dana

Gazi moj dragi Dinamo ali samo u granicama Hrvatske. Vani samo neke petarde dobijaju :D i da, veceras sam dobio nadimak Lukina felacija tj Lukina nocna igracka, previse sam mu se uvukao i vec mesecima ovde botujem za njega :)
s

samo Dinamo

pre 23 dana

Pa ne znam baš šta bi ti na to rekao Betis...a ako misliš na Paok ukupni rezultat je 5:3 za Paok pošto ih je Dinamo u Zg isprašio s 2:0...tako da lupetaš.