Komentari na vest

Gde je nestala energija iz derbija sa Interom: Bledi Milan dozvolio Salcburgu da se nada pobedi

S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Leao još jednom nije došao na utakmicu,austrijanci su letjeli terenom u želji da se pokažu onaj okafor odličan iako kod gola nije imao namjeru da gura loptu kroz noge kalulua!idemo dalje ovaj tim može više!FORZA MILAN!!!
O

Opoli

pre preko 1 godinu

Odlican reazultat. Nece se tamo ni Dinamo ni Celzi naigrati. Plus Celzi ima 0 bodova. Idemo odmah dalje sledi Sampa. Ovde se placaju greske skromnog prelaznog roka i mucenje sa parama zbog nedostatka istih i promene vlasnika. Da su imali vise novca i na vreme dovedeni igraci moglo bi da se rotira ovako svi su l novi neugrani i nije moglo bolje posle derbija. Ali sto rece Pioli najveca stvar je sto smo konacno dobili Salamandru! Osvojio je mvp nagradu za igraca utakmice. Dao gol i odigrao mozda najbolju partiju od dolaska u Milan. To je ono sto je dosta falilo. Salamandra moze da bude strasan igrac i nadam se da je ovo samo pocetak.
L

Ljao

pre preko 1 godinu

Tako je sa malim ekipama. Protiv jačih ginu, a kiksaju sa slabijim.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Prestrog komentar utakmice. Milan je ekipa koja raste, ovaj rezultat je pozitivan, ne moze svaka da se dobije ali se bar ne gubi. A i nisu igrali protiv javora, namucice ovi i celzi, ozbiljna i brza ekipa.
m

moni

pre preko 1 godinu

sve će to biti dobro...
J

Jel

pre preko 1 godinu

Igrao Leo najbolji
B

Buahahahahah

pre preko 1 godinu

jeste !namestio gol
i

igrao

pre preko 1 godinu

i namestio gol jel igrao vlahovic sprpski piatek
R

Rosoner

pre preko 1 godinu

Nije bilo bez energije nego tako izgleda kad igras sa ekipom koja je zeljna dokazivanja. Milan je bio bolji al je falilo lucidnosti, konkretnosti. Origi mi se cini pogubljen nije sto sam ocekivo. Ali sve u svemu zadovoljan sam bodom. Lagano cemo se prosetati kroz grupu... Celsea izgubi... tako da lopta je okrugla...
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Ja skidam kapu Salzburgu koji ligu sampiona igra sa starterima gde su desetorica maltene deca,dvojica sa po 23 godine i osmorica 22,21,20 i 19 godina...Izvrsili ljudi izmene ulaze opet deca.Jedini iskusan fudbaler je levi bek koji je citavu karijeru u Salzburgu i ima 36 godina. A kod nas da nema bonusa ni nasu blato ligu ne bi igrala ta nazovi deca.
g

gd55

pre preko 1 godinu

A na cemu im skidas kapu, kada im je to jedini cilj prodaja i zarada? Sto ne skidas kapu Cukarickom koji to isto radi samo na nebrojeno nizem nivou i neuspesnijem. Mada se Cuka probudlila malo i konacno pa vidimo da su uboli sa strancima pre svega Badamosijem, jer do sada su samo nase igrace mlade dovodili i skautirali ako se tao moze reci, tacnije samo od CZ i Partizana dovodili one koji nece dobiti sansu kod vecitih ali i uzimali od Vojvodine koja je slabiija bila od njih a imala je uvek dobre mlade igrace. A da se vratim na Red Bul po meni je to vec tezak "faul" ili ti "ofsajd" da 2 kluba u LS i Evropi igraju od istog vlasnika, pa na sta to lici? To ne bi trebalo da bude dozvoljeno ni u celom svetu da imaju oni ili Siti klubove druge jer to vec ne moze da se kontrolise a isto tako stvara se monopol. Jos nesto da dodamo posto hvalis Salcburg i jeste za pohvalu sta rade, bilo bi lepo kada bi kod nas Guarana uzela neki tim, mada kod nas nema privatizacije jos, ali tako bi i oni napredovali i izasli iz granica nase drzave ili ti Balkana da tako kazemo, mislim na Guaranu. Odlicno RB radi skauting to je tacno, radi po celom svetu, ali isto tako pravi i dovodi domace igrace pa imamo stalno jaka Austrijske igrace mlade sto pre nije bio slucaj. To bi isto mogli i nasi klubovi da rade. Jos ovo ni MIlan nije nesto stariji tim izveo od Slacburga mozda prosek samo Ziru kvari ostali su 23 godine ili tu negde...
z

zaxy

pre preko 1 godinu

šta ima veze,natrpali su ljudina meč na svaka 3 dana,i lajpcig izgide protiv šahtjora kući pa šta

ST8

pre preko 1 godinu

Milan nema tim koji moze da igra dva meca u sedam dana. Milan bez energije, ocigledno uticao je mec sa Interom. Opet Milan ima sanse da se plasira dalje.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Prosto, Milan mora bolje od ovoga ako hoće da prođe grupu. Neočekivano se zakuvalo odmah na početku.
G

Gostic de Cic

pre preko 1 godinu

Sramota, oborise me za pare i to dobre, ova stativa u 93. Me presekla bukvalno😂
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

............
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Videcemo sta ce tvoji protiv Bajerna danas...