Kadeti Zvezde i Partizana (©FK Crvena zvezda)
Kadeti Zvezde i Partizana (©FK Crvena zvezda)

Goleada u derbiju kadeta: Evrogol Vidojevića, Zvezda napadala, Partizan kaznio sve promašaje

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.09.20. | 14:10

Crveno-beli imali potpunu inicijativu, ali pobednika nije bilo - 2:2

Večiti fudbalski derbi kadeta doneo je kišu golova, ali ne i pobednika! Uprkos tome što su izabranici Srđana Stojčevskog imali gotovo potpunu inicijativu, Partizan je uspeo da kazni momente protivnikove nepažnje, pa je konačni rezultat glasio 2:2 (2:1.

Već od samog starta utakmice Zvezda je agresivnom, napadačkom igrom pokazala večitom protivniku da želi trijumf i sa što ubedljivijom razlikom, pošto je već u 7. minutu Davor Rakić načeo mrežu crno-belih kada je grudima primio loptu posle dodavanja Šljivića i rutinski sa desetak metara stigao do pogotka. Prednost Crvene zvezde udvostručio je Nemanja Vidojević već u 21. minutu i to evrogolom! Sa ivice kaznenog prostora upustio je strašan udarac pravo pod mesto gde se spajaju stativa i preča, pa je golman Partizana Mihajlović ostao potpuno nemoćan.

Izabrane vesti

Ipak, Partizan je znao kako da strpljivo sačeka svoje prilike, realizuje ih i izvuče veliki bod. Crno-beli su do poluvremena prepolovili razliku. Sudija Dejan Trifković pokazao je na belu tačku posle nesmotrenog starta Lekovića, a Jevremović je bio siguran izvođač kaznenog udarca.

Gosti su u 87. minutu naplatili sve Zvezdine promašaje, kojih je u drugom poluvremenu bilo suviše. Nikolić je bio najspretniji posle kornera i gužve, pa glavom poslao loptu u nebranjeni deo mreže za konačni rezultat. 

--------------------------------------------------

Crvena zvezda - Partizan 2:2 (2:1)

/Rakić 7, Vidojević 21 - Jevremović 41 penal, Nikolić 87/

Stadion: Tereni Omladinske škole FK Crvena zvezda.

Sudija: Dejan Trifković.

Crvena zvezda: Marinković, Savić (od 79. Svetozarević), Vukičević, Leković, Mitić, Vidojević, Šljivić (od 77. Lolić), Radonjić (od 63. Ergarac), Mijatović, Nikolašević (od 48. Miladinović), Rakić (od 83. Bubanj).

Partizan: Mihajlović, Stašević, Mirosavić (od 46. Trkulja), Nikolić, Stjepanović, Aćimović, Jevremović, Lazarević (od 67. Cvetković), Baždar, Isailović (od 67. Milosavić, od 84. Serdar), Trifunović (od 59. Stojanović).

--------------------------------------------------


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara