Grafičar bez Zvezdinih igrača na Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.12.23. | 05:22

“Protiv Spartaka smo već napravili iskorak”, poručuje trener Grafičara Marko Neđić

Oscilira ove godine Grafičar, igra od sjaja do očaja, ali pokazala je filijala Crvene zvezde da može da predstavlja kosku timova iz Mozzart Bet Superlige. Grafosi su u masovnijem takmičenju već eliminisali subotički Spartak, prošle godine morala je Vojvodina da traži prolaz u penl seriji...

Ne mogu Grafosi da prete Partizanu, ali se mladi trener Marko Neđić nada da će Ljubičasti odigrati na ivici maksimuma, i donekle unervoziti lidera prvenstva. Biće Grafičaru posao otežan jer će igrati bez momaka iz Zvezdine škole. Moguće je da će Aleksej Vukićević i Andrija Maksimović dobiti šansu u prvom timu već protiv Radničkog.

Izabrane vesti

“Na kup utakmici nećemo moći da računamo na igrače koji su na dvojnoj registraciji i igraju za Crvenu zvezdu. Ostaje mali žal što neće imati priliku da nastupe na predstojećem meču i iskuse ovakvu utakmicu. Sa druge strane svi ostali igrači su na raspolaganju, vredno su radili, slušali sugestije. Bićemo maksimalno spremni za važan duel koji nas očekuje. Najbitnije je da održimo koncentraciju tokom svih 90 minuta i ispoštujemo dogovore”, poručio je Marko Neđić.

Jasno je da će se duel između Partizana i Grafičara pratiti i u kancelarijama zaposlenih u Ljutice Bogdana.

Mladi igrači će imati priliku da steknu ogromno iskustvo. Imamo dosta fudbalera koji su na početku seniorskih karijera. Na utakmici protiv Spartaka su osetili kako izgleda igrati protiv superligaša i napravili iskorak. Želja svih nas je da i u četvrtak ostvarimo dobar rezultat i odemo korak dalje, ali naravno da postoji i faktor protivnika, iza koga je sjajna polusezonu. Često su stizali do trijumfa u završnici mečeva, radi se o ekipi koja igra svih 90 minuta. Moramo biti obazrivi, poštujemo protivnika, ali isto tako znamo šta želimo i koliko naporno radimo. Cilj je da se nadigravamo, prikažemo u najboljem svetlu, ali i predstavimo Grafičar kao Zvezdinu filijalu na ozbiljnom nivou. Utakmica sa Partizanom mladim igračima treba da bude prilika da pokažu kvalitet i odigraju bez pritiska, iako je jasno da kada igrate za veliki klub morate da imate to u sebi. Verujem u njih i siguran sam da će pružiti maksimum”.


tagovi

GrafičarMarko Neđić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara