(©Reuters)
(©Reuters)

Haken vidi u Aleksandru Prijoviću pojačanje za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.03.23. | 05:46

Australijanci spremni da ga puste

Daleko je Aleksandar Prijović od očiju srpske fudbalske javnosti u australijskom Vester Junajtedu, ali nije daleko za oči klubova kojima je potreban kvalitetan i iskusan napadač, dokazan na elitnoj sceni.

Nekadašnji srpski reprezentativac mogao bi vrlo brzo ponovo da trči evropskim terenima. Za Prijovića je vrlo zainteresovan prvak Švedske Haken, koji u visokom napadaču vidi preko potrebno pojačanje za napad na Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Haken je ostao zimus bez svoje udarne igle, Aleksandra Jeremejeva, kojeg je za 300.000 evra odveo Panatinaikos, a onda ga prosledio na pozajmicu Levadijakosu. Od njegovog odlaska, a ovo mu je bio treći mandat u Hakenu, mesto u špicu švedskog kluba je ostalo prazno.

Kako pišu skandinavski mediji, kontakti između Hakena i Prijovića su uspostavljeni i srpski fudbaler je raspoložen da se vrati u Evropu. Uz to, čelnici Vestern Junajteda su obećali da mu neće praviti problem da se vrati na Stari kontinent. Pregovori su počeli, ali još je dalek put do realizacije.

Švedski fudbal nije nepoznanica za Prijovića, jer je godinu dana, od avgusta 2013. do avgusta 2014. branio boje Đurgardena.

Pored Hakena, za Prijovića je zainteresovan tokom zime bio i poljski Rakov. On je ove sezone odigrao 11 mečeva za Vestern Junajted i postigao četiri gola.


tagovi

Aleksandar PrijovićHakenVestern Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara