Haland "pecka" Bona posle penala (©Reuters)
Haland "pecka" Bona posle penala (©Reuters)

Haland o verbalnom sukobu sa Bonom: Rekao sam mu isto što i on meni (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.03.21. | 11:13

Špic Dortmunda i golman Sevilje zagrljeni su napustili teren, a zbližila ih je tenzija kod penala.

Nadali su se u Sevilji da će uspeti u Dortmundu da nadoknade 2:3 iz prvog duela osmine finala Lige šampiona, ali nisu uspeli. Borusija je remijem 2:2 prošla dalje, a u centru pažnje ponovo je bio fantastični Erling Haland.

"Čudo od deteta" dalo je dva gola. Prvi u 35. minutu posle asistencije Marka Rojsa, pa onda u 54. minutu iz penala, kojim je praktično otklonjena svaka dilema. Gosti su uspeli da smanje zostatak u 68. preko En Nesirija, ali ne i da dođu do još dva potrebna gola za produžetke. U nadoknadi je isti igrač pogodio za utešni remi...

Izabrane vesti

Svestan da je penal, koji je Čakir dosudio koristeći VAR - i to pošto je promenio prvobitnu odluku o faulu u napadu - golman Sevilje pokušao je da dekoncentriše Halanda. Kretao se Jasin Bono po gol-liniji i uspeo da omete Norvežanina. Odbranio je njegov udarac, lopta otišla u korner, međutim, Marokanac je zakoračio unapred koji trenutak pre Halandovog šuta, pa je napadač Dortmunda dobio priliku za popravni. I iskoristio je.

Pod kolikim su pritiskom bili i jedan i drugi videlo se po njihov rekacijama. Prvo je Bono posle odbrane dobacio nešto Halandu, a onda i ovaj njemu kada je iz drugog pokušaja pogodio metu.

O čemu je bilo reči, objasnio je špic žuto-crnih posle utakmice.

"Promašio sam prvi šut, a Bono mi se smejao u lice. Kada sam dobio priliku da opet šutiram pomislio sam da mi bilo bolje da dam gol. Srećom jesam, a njemu više mu nije bilo do smeha. Nemam pojma šta sam vikao, ponovo sam isto ono što je on rekao meni. Ne znam šta to znači... Takve situacije su normalne u fudbalu", ispričao je Norvežanin.

Da je zaista tako potvrdio je srdačan pozdrav dvojice fudbalera po završetku utakmice.



tagovi

Erling HalandBorusija DortmundSevilja

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara