Haos ispred Zemunela: Tuča Grobara i Delija, krvave glave pred derbi omladinaca (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.06.18. | 10:55

Neverovatne scene u Zemunu

Svašta smo videli u novijoj istoriji večitog derbija. Incidenti i huliganski ispadi postali su sastavni deo gotovo svake utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Međutim,danas je probijena granica negativnosti. Duel omladinaca između dva naša najveća kluba, koji će odlučiti to šampionu Srbije, imao je krvavu predigru. Ispred sportskog centra Zemunelo došlo je do obračuna između najvatrenijih pristalica dva kluba.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta oko 50 Grobara je bilo ispred Partizanovog sportskog centra. Ubrzo su se tu pojavili i navijači Crvene zvezde i došlo je do opšte tuče. Letele su kamenice, uplajne su baklje, prštalo je na sve strane. Srećom, policija je brzo došla na lice mesta i prekinula obračun. I ovako je naneta velika šteta.
Umesto da se priča o talentu Đerleka, Svete Markovića, Santrača, Erakovića, žiža javnosti biće usmerena na krvave huliganske glave...

Velika sramota srpskog fudbala.

Uoči poslednjeg kola Omladinske lige Srbije Crvena zvezda ima dva boda više u odnosu na Brodarac i potrebna joj je pobeda u današnjem duelu protiv večitog rivala. 

FOTO: Star sport


tagovi

huliganizam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara