Komentari na vest

Henes opleo po Krosu: Grozna igra protiv Engleske, dok smo gubili 1:0 nije prešao polovinu

F

Fgh

pre gotovo 3 godine

Jedina šansa Njemačke protiv Engleza je bila kad je upravo Kroos ukrao loptu Sterlingu i nakon toga Miller izašao na čist zicer i promašio. Neka je eto Miller odigrao kako treba. Sane je protiv Madjara bio užasan. Gnabry isto, katastrofa. Ne rise Hejkensu.
G

Gostdjdjjd

pre gotovo 3 godine

Apsolutno je u pravu Uli. Kroos je bio totalno van terena, bezidejan. Nisam odavno vidio kilaviju igru
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Honess je u pravu potpuno! Kroos kako igra zadnjih par godina za Njemacku je kriminalno i trebao se i prije oprostiti. Zbog njega sredinu nisu cinili Kimmich i Goretzka sto je izvanredan tandem nego je igrao on i Gundogan koji u reprezentaciji nikad nije pokazao nista. Zbog njih je Kimmich isao na beka a Goretzka na klupu i to je Lowova krivica ali toga vise nece biti u buducnosti. Nema Kroos sta odgovarati Honessu jer nikad nece biti igrac kakav je bio Honess!
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

Само није било четвртфинале него су испали у осмини финала, али то је то.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Ovo je samo jer je njemac koji je “izdao” bajern i jer igra za strani klub, a mnogi prvotimci najboljeg tima planete sto kazu mnogi su bili blago receno katastrofa ali ima mnogo tu jogijeve krivice isto…
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ne to apsolutno nema veze sa tim jer nije on izdao Bayern nego je Guardiola napravio gresku i odlucio ga mjenjati za 10 godina starijeg Xabi Alonsa zato jer u Pepovim momcadima moraju biti minimalno 3 latino igraca.