Uli Henes i Toni Kros (Reuters)
Uli Henes i Toni Kros (Reuters)

Henes opleo po Krosu: Grozna igra protiv Engleske, dok smo gubili 1:0 nije prešao polovinu

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.07.21. | 14:30

Prvotimac Real Madrida odgovorio na optužbe

Fudbalska reprezentacija Nemačke na svako veliko takičenje dolazi sa ambicijom da ga osvoji. Na poslednja dva, Pancer divizija nije igrala u skladu sa svojim rezultatskim standardima pa se 2018. u Rusiji obrukala ispadanjem u grupnoj fazi, a aktuelni Euro takođe prerano napustila, već u osmini finala.

Legenda nemačkog fudbala i član upravnog odbora minhenskog Bajerna Uli Henes analizirao je eliminaciju Elfa sa kontinentalne smotre za nemačku televiziju RTL. Bez ikakave zadršle, Henes je prst usmerio u pravcu Tonija Krosa nazvavši ga jednim od glavnih krivaca za neuspeh.

Izabrane vesti

“Toni Kros se više ne uklapa sa svojim prenosnim loptama. A onda i grozno izdanje protiv Engleske. Gubili smo 1:0 u poslednjih pola sata, a Kros nije prešao polovinu terena. Njegov način na koji igra fudbal je prošlost. On konstantno ukršta i protivnička odbrana je pročitala njegove namere. U prve dve utakmice su bile solidne sa četvoricom igrača pozadi. Onda u trećoj smo potpuno nepotrebno krenuli sa trojicom. Zašto? Lev je želeo da još više integriše Krosa. Za njega nema mesta u ovom fudbalu, oštro je kritikovao Henes.

Kros je ekspresno odgovorio Henesu putem društvenih mreža.

"Uli Henes je čovek velikog fudbalskog znanja (iako je to bilo nedovoljno za RTL), sa malo interesovanja za kontraverze i u miru sa sobom. Slično kao njegov baštovan", poručio je dugogodišnji reprezentativvac Nemačke koji je nakon eliminacije sa Eura rekao "Aufwiedersehen" nacionalnom timu.


tagovi

Uli HenesToni Kros

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara