(©Reuters)
(©Reuters)

Hiter oduševljen: Kostić se razigrao uz Jovića, pucamo od samopouzdanja

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.21. | 21:52

Trener Ajntrahta istakao ulogu srpskog dvojca

Ubedljivom pobedom na gostovanju Bilefeldu (5:1) Ajntraht je nastavio niz vrlo dobrih rezultata, a značajnu ulogu u pobedi kluba iz Frankfurta imali su srpski reprezentativci Filip Kostić i Luka Jović.

Kostić je pogotkom i asistencijom režirao rafal gostiju u prvom poluvremenu, a potom, početkom nastavka, poslao oštru loptu pred gol rivala koju je Nilson prosledio u svoju mrežu. Vezni fudbaler tako je nastavio sa odličnim igrama te ni komplimenti Adija Hitera nisu izostali, a trener Ajntrahta osvrnuo se i na značaj Luke Jovića koji je u završnici ušao u igru i postigao treći gol od povratka u klub.

Izabrane vesti

"Imali smo zaista dobar dan. Tri gola u osam minuta donela su nam idealan rasplet. Takođe, bilo je važno da posle 3:1 postignemo četvrti pogodak. Potpuno sam srećan jer smo imali dobra rešenja i postigli sjajne golove protiv protivnika koji je u četiri od poslednjih pet utakmica sačuvao mirnu mrežu. Zadovoljan sam igrom u odbrani i napadu, ali bismo mogli još da popravimo realizaciju. Uvek smo gladni, željni golova, a u odbrani smo bili kao jedan. Tokom proteklih nekoliko nedelja pokazali smo da igramo na dobrom nivou i da pucamo od samopouzdanja. Zadovoljan sam jer je Filip postigao gol nakon skoro godinu dana. Ponovo je namestio levu nogu i upisao vrlo dobre asistencije. Njegove sve bolje igre, buđenje i sve bolji učinak povezani su sa povratkom Luke Jovića. Oni su prijatelji, uvek su bili u kontaktu. Sada moramo da budemo fokusirani i da učinak popravljamo iz nedelje u nedelju", rekao je Hiter.

Na uticaj Luke Jovića osvrnuo se i Andre Silva, napadač koji je u tandemu sa Kostićem slomio otpor rivala postigavši dva pogotka.

"Osećamo se veoma dobro, pružili smo odličnu partiju. Želimo da nastavimo ovako. Vredno smo radili za ovu pobedu i zaslužili smo je. Kod prvog gola sam bio na pravom mestu, a u drugoj situaciji sam zaista dobro zahvatio loptu. Igramo visoko što je vrlo dobro za mene kao igrača. Luka je sjajan igrač. Možemo da postanemo još bolji zajedno i još više pomognemo timu", rekao je portugalski centarfor.


tagovi

Filip KostićLuka JovićAdolf Hiter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara