(©Star sport)
(©Star sport)

Holender: Cilj mi je 15 golova tokom proleća, nadam se da ću i sledeće godine igrati u Humskoj

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.01.21. | 11:38

Ofanzivac otkrio planove za budućnost

Tri pogotka u četiri kontrolna meča, učinak je Filipa Holendera koji budi optimizam u crno-belom taboru pred nastavak sezone. Ofanzivac Partizana posle Zaglebja i Rubina zatresao je mrežu i ukrajinskog Ruha, što je dodatni povod za zadovoljstvo kluba iz Humske uz sve bolju igru vicešampiona Srbije.

Pobeda nad poslednjem u nizu rivala, iako u mešovitom sastavu, pokazala je smer i cilj ka kojem će težiti ekipa Aleksanda Stanojevića tokom proleća, a vrlo dobru igru posebno tokom prvog poluvremena krunisao je Holender, potpisnik na minimalac crno-belih.

Izabrane vesti

"Gol je važan za samopouzdanje napadača, ali treba imati u vidu da su ovo pripremne utakmice i da nemaju toliki značaj kao zvanični dueli. Ono što raduje je da pripreme protiču baš kao što je planirano", izjavio je napadač za Arena sport.

Holender je posebno istakao uticaj šefa stručnog štaba.

"Rad na pripremama ocenio bih najvišom ocenom. Na skali od jedan do deset ovo je desetka. Stanojević je veliki stručnjak i zaista sam zadovoljan kako radimo pod njegovom komandom".

Tri gola na kontrolnim utakmicama najavljuju uspešno proleće ofanzivca, koji je otkrio lične ambicije u nastavku sezone.

"Voleo bih da postignem što više golova. Idealno bi bilo 10-15", rekao je Holender i na kraju kratko odgovorio da li će ga crno-bela javnost u Humskoj gledati i naredne sezone: "Nadam se".


tagovi

Filip Holender

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara