""
""

Humanitarni tiket u podne: Moka Slavnić bez kompromisa - sve od dva do četiri

Vreme čitanja: 3min | ned. 04.09.16. | 12:00

Eventualni dobitak legenda srpske košarke usmeriće ka azilu za pse na imanju stare farme PIK „Zemun“

Uz profesora Aleksandra Nikolića jedan je od retkih ljudi koji je igrao i sa klupe predvodio naše večite rivale Crvenu zvezdu i Partizan. Zoran Moka Slavnić najveće klupske uspehe ostvario je u dresu Crvene zvezde, a poziv da učestvuje u humanitarnoj akciji MOZZARTA sa zadovoljstvom i velikim motivom je prihvatio spreman da dokaže da je znalac i na kladioničarskom polju.

Moka je kao iz rukava izdvojio četiri para koja je stavio na MOZZARTOV „Humanitarni tiket u podne“, a opredelio se da igra samo golove. Siguran u uspeh dobitak je usmerio azilu za pse.

Izabrane vesti

Igrač  koji se okitio zlatnim medaljama na EP, SP i OI tipovanje je započeo kvalifikacionom utakmicom za SP 2018. godine u Rusiji između San Marina i Azerbejdžana. Domaćin je poražen u svih pet poslednjih utakmica, a pravi brodolom (0:10) doživeo je u duelu s Hrvatskom. Jedna od najstarijih država na svetu je u osam mečeva su bez pobede. Azerbejdžan nije fudbalska sila, što takođe potvrđuju poslednji porazi i nerešene utakmice, ali je favorit u ovom meču, mada nije slavio u gostima od 2011. godine.
„Moja strategija je da igram od dva do četiri gola. To ću odigrati i na prvom paru“, kazao je kao iz topa Zoran Slavnić.

Prvak Španije sa Huventudom kao drugi par odabrao je susret Malta - Škotska. Dve reprezentacije koje ne spadaju u sam vrh evropskog i svetskog fudbala, ali će se sigurno potruditi da odigraju dobro i dobiju meč. Škotska kao favorit u duelu, pre dva poraza od Francuske i Italije, zabeležila je tri pobede i može računati na svoju borbenost. Malta je u poslednje vreme jedino ostvarila nerešene utakmice sa Estonijom i Moldavijom.
„Imam svoj sistem igre, lepo plaća od dva do četiri gola i to ću ponovo odigrati.“

Moka je potom na humanitarni tiket MOZZARTA stavio dve „jače“ utakmice, Norveška - Nemačka i Rumunija - Crna Gora. Norvežani su u poslednjoj proveri bili neuspešni, izgubili su od Belorusije, a pre toga slavili su nad Islandom i Finskom. Nemci su dobili Fince, na EP poraženi su od Francuske. Selektor Lev je pozvao trojicu srebrnih momaka sa OI u Riju.

Rumuni imaju poraz od Albanije i remi sa Švajcarskom. Selekcija Ljubiše Tumbakovića doživela je poraze od Turske i Grčke, ali ima remi s Belorusijom. U međusobnom skoru bolji su Rumuni, pošto su poslednji duel dobili sa 4:0. Savetuje se jedinica sa malo golova, ali Moka kaže…
„Ne odustajem od svog sistema koji mi je donosio rezultate i igram na oba meča od dva do četiri gola. Dobitak ću usmeriti azilu za pse“, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART legendarni Zoran Moka Slavnić.

U red dobitnika u MOZZART-ovoj humanitarnoj akciji Humanitarni tiket u podne stao je i osnivač “Nevernih beba” Milan Đurđević. Alfa i omega popularnog benda pogodio je četiri para i dobio 34.138 dinara koja, po Milanovoj želji, idu Istraživačkoj stanici “Petnica”.

Sa novim dobitkom uvećala se ukupna suma koju MOZZART donira raznim humanitarnim udruženjima i sad iznosi preko pola miliona dinara ili tačno 579.493 dinara.

Da potsetimo za sad su u MOZZART-ovoj humanitarnoj akciji bili uspešni: košarkaš Stefan Birčević, glumac Bojan Dimitrijević, fudbaler Bojan Zajić, voditeljka Dušica Spasić, plivač Čaba Silađi, voditeljka  Marija Sekulović, novinar Saša Ozmo, fudbaler Slavoljub Srnić, glumac Dragan Mićanović, pevač Ivan Milinković (Legende), glumac Laza Ristovski, košarkaš Marko Simonović, glumica Seka Sablić, direktor mlađih kategorija FSS Mitar Mrkela i od juče Milan Đurđević.

Četitamo i nadamo se novim dobitnicima!

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Zoran Moka Slavnićsportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara