Humanitarni tiket u podne: Nenad Neradžić tipuje za lečenje Lazara Živanovića

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.01.23. | 10:46

Krilni centar Igokee, čeka 3+ direktno s Olimpika, uz bundesligaške sigurice koje upoptpunjuju sliku o ozbiljno naštimovanoj kvoti 10,83

Nije se naš današnji gost, naravno rezultatski, među svojima, kao bivši igrač Borca, u dresu Igokee lepo proveo u Čačku pre samo koji dan. Nenad Neradžić, pod vođstvom Vladimira Jovanovića koji zamenio je Dragana Bajića na klupi Igokee, doživeo je novi, šesti uzastopni poraz u ABA ligi. Bolji je bio Borac Mozzart koji je slavio sa 70:65 (18:12, 19:12, 17:19, 16:22).

Nadamo se ipak da se ovaj sportski rezultat neće preslikati na današnji “Humanitarni tiket u podne”. Navijamo za Neradžićevu pobedu za lečenje Lazara Živanovića (2008), čije je detinstvo presekla dijagnoza tumora na mozgu. S obzirom na težinu dijagnoze neophodno je da Lazar što pre nastavi lečenje na klinici u inostranstvu gde se predlaže naredna hirurška intervencija i primena personalizovanih terapija inovativnim lekovima i vakcinama.

Izabrane vesti

Za Lazara, uz Mozzart kvotu 10,83, uz Nenada Nerandžića, navijamo iz sveg srca!

Za početak, idemo na izvesnu 3+ igru s meča ŠALKE – LAJPCIG. Kažemo zato, zicer za Lajpcig, a nevolja za Šalke. Sve bliže su domaći putu u Cvajtu, jer sa samo devet bodova ubedljivo drže začelje tabele. Pošto RB Lajpcig juri čeone pozicije, odnosno Frajburg, Union i Ajntraht, igraće gosti čvrsto. Biće ovo meč gde se Šalke brani s malo šansi da uzme makar bod.

Nenad zatim bira dvojku s utakmice EMEN – PSV. U prvom polufinalnom meču Liga kupa Engleske, Njukasl igra ulogu favorita. Razlog je sećanje na raštelovani Sautempton koji je u novembru poražen na poslednjem meču para sa 1:4. Inače, GG3+ tip je u tradiciji para. Ova igra ponavljala se četiri puta uzastopno.

Sledi prelaz 1-1 sa utakmice BAJERN – KELN. Navijači Bavaraca kao i mi podrazumevaju dolazak keca. Jasno, razlog su osrednje partije Kelna koji na nogama ubedljivo vodeće ekipe nema puno nada u uspeh. Za njih bi dobro bilo čak i izbegavanje debakla od pre godinu dana kada ih je Bajern savladao sa 0:4.

Ostajemo u budndesligaškim vodama uz 3+ igru sa utakmice HOFENHAJM – ŠTUTGART. Študgart je u opasnoj zoni. Za beg iz nje trebaju mu bodovi protiv Hofenhajma koji je nanizao četiri poraza, a koji bi se nastavi li da posrće vrlo brzo mogao naći u sličnoj poziciji. Biće ovo meč u kom oba tima kidišu na pobedu. Dakle, neizvesnost je zagarantovana.

Neradžić za kraj ostavlja ono najslađe. Sa meča LACIO – MILAN, čeka 3+ igru. Iza Rosonera je loš niz rezultata. Prokockana pobeda nad Romom, kiks protiv Lećea, a onda i debakl u Superkupu Italije protiv Inzera. Pred Piolijevom ekipom je imperativ pobede kao dogovor na krizu rezultata ali suštinski bi trebalo da budu zadovoljni i remijem koji će ih održati na istoj distanci od Nebeskoplavih.

I, tako red po red, od meča do meča dođosmo i do kraja današnje bet analize. Na koncu, red je i da kažemo da je Nenad Neradžić, pre Igokee nosio dres FMP-a. Visok je 203 cm, a profesionalnu karijeru započeo je u Beovuku za koji je nastupao dve sezone pre nego što je prešao u Metalac iz Valjeva. Nerandžić je tamo skrenuo pažnju na sebe i bio jedan od glavnih igrača ekipe u KLS-u. 

Krilni centar najveći iskorak pravi kada prelazi u Borac iz Čačka s kojim je izborio plasman iz ABA 2 takmičenje. Ostao je i narednu sezonu u gradu kraj Morave, promovisao se u jednog od lidera ekipe i prosečno postizao 8,2 poena i 4,5 skoka. Zatim je u FMP-u poneo dres s brojem četiri, a ostalo vam je poznato…

Želimo mu da uz Mozzart danas s nama proslavi pobedu na terenu “Humanitarnog tiketa u podne”

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nenad Neradžić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja žena "ARTA" iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,83 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Nenad Nerandžićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara