Humanitarni tiket u podne: Nikola Stanković tipuje za Svratište na Novom Beogradu

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.04.23. | 12:11

Glumac objašnjava kako se tipuje jedinicom Sitija, uz 4+ tip koji čeka iz Minhena…

Glumci su se do sada generalno dobro pokazali kada je u pitanju opklada u plemenite svrhe. Nema razloga da ne verujemo da će i Nikola Stanković, koji tipuje za Svratište na Novom Beogradu biti jedan od onih koji su bili srećne ruke.

Nikola nam se sam predstavlja rečima:“Kao dečak trenirao sam basket. To mi je jedan od dražih sportova pa u skladu sa tim pratim igre Nikole Jokića. Omiljeni klub mi je Partizan. Od svojih uloga izdvajam rolu u filmu "Otac", potom, ulogu u seriji "Moja generacija Z". Ima me u serijama "Južni vetar - Granica", "Ubice mog oca"...U pozorištima me takođe ima. Igrao sam na obeležavanju 100 godina Akademskog pozorišta “Branko Krsmanović” u predstavi “Galeb”.

Izabrane vesti

Idemo na tipovanje, odnosno na bet analizu meča MAN. SITI – LIVERPUL, sa koga očekujemo dolazak jedinice. Branilac titule prvaka Engleske Mančester Siti dočekuje vicešampiona Liverpul, koji mu je tokom godina bio verovatno najteži rival na Ostrvu. Mančester Siti je savladao Liverpul samo jednom na šest minulih obračuna na svim frontovima, i to u poslednjem sukobljavanju u Liga kupu u decembru sa 3:2, ali Crveni su u Premijer ligi pokorili Etihad svega jednom na 13 prethodnih gostovanja.

Isti tip imamo i na meču ARSENAL – LIDS. Tobdžije vladaju Premijer ligom, a Lids je tek na 14. mestu. Arsenal redovno dobija mečeve para, ali prošli put je to bilo tek sa minimalcem. Arteta će sada želeti sigurno sigurniju egzekuciju rivala, nešto nalik onome sa Klristal Palasom koji je poražen sa 4:1.

Glumac zatim pali maštu uz 4+ igru na meču BAJERN – DORTMUND. Bavarci su poslednjih godina dobili maltene svaki bitan okršaj sa Dortmundom, počevši od finala Lige šampiona 2013. godine. Pre remija u prvom delu sezone (2:2), Bajern je nanizao osam pobeda protiv velikog rivala. Na ligašku pobedu u Minhenu Borusija čeka od 2014. godine. Tada je predvođena Jirgenom Klopom slavila sa 3:0.

Sledi jeinica na meču JUVENTUS – VERONA. Dok se Juve bije za evropsku perspektivu, Verona trči za bodovima vrednim opstanka, što zbog pet bodova prednosti Specije neće biti lako nadoknadivo. Stara dama je u svakom slučaju favorit, baš kao i prošli put kada je sve okončano sa minimalcem.

Za kraj, tu je jako realna dvojka na meču ELČE – BARSELONA. I, nema tu mnogo šta da se kaže kada je Elče njtanji tim Primere, a Barsa vođa tabele. Poslednji meč Barselona je dobila sa 3:0, pa verujemo da će i ovoga puta glavno pitanje biti koliko će gostujući tim moći da postigne golova.

I, to bi bilo sve od Nikole Stankovića koji je kao što i sami vidite vrlo realno, umesno, da kažemo sportski korektno popunio tiket koji i vi možete da prepišete, zašto da ne...

Na kraju, naglasimo da je Marko Dimitrijević, sekretar FK Radnički 1923 postao poslednji dobitnik u okviru akcije, i to 382. u nizu. Trenutno, ukupna donirana suma u tiketu plemenitosti iznosi 28.353.458 dinara

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Stanković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju “Rastimo zajedno” iz Kozarske Dubice. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara