Humanitarni tiket u podne: Ognjen Čančarević tipuje za Fondaciju „Srbi za Srbe“

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 12:06

Iskusni golman, sada u dresu Noe i reprezentativne selekcije Jermenije, čeka kvotu 15,33

Bivši čuvar mreže užičke Slobode, Radničkog iz Kragujevca, OFK Beograda, Mladosti iz Lučana i Radnika iz Surdulice, Ognjen Čančarević uzeo je pasoš Jermenije i postao standardno rešenje za gol ove selekcije. Igrajući u ovoj zemlji, Čančarević je postao miljenik tribine Alaškerta, a sada čuva mrežu Noe.

I, on je podržao Mozzart akciju, voljan da pomogne zemljake, preko Fondacije “Srbi za Srbe”. Pa da vidimo čemu se danas nada iskusni čuvar mreže koji podvalači kvotu 15,33.

Izabrane vesti

Krećemo od košarke, od H2(-12,5) sa meča REAL MADRID – MURSIJA. Reč je o meču Kupa Španije, a priča postaje zanimljiva nakon januarske pobede Mursije nad Real Madridom pri rezultatu 73:61. Pa da vidimo šta nas sada očekuje...

Idemo na GG tip s meča SEN ŽILOAZ – AJNTRAHT. Oba tima imaju poteškoća, pa se na Loto parku očekije tvrd meč, bez previše nasrtljivosti ni sa jedne ni sa druge strane. Naime, Sen Žiloaz je pred ovaj meč poražen u Kupu Belgije od Klub Brižam a zatim je remizirao sa Vesterloom. Ajntraht za sobom ima poraz od Kelna i remi sa Bohumom.

Na meču JANG BOJS – SPORTING imamo dvojku. Jang Bojs je sposoban i vrlo stabilan tim. Ima šta da prikaže na terenu, čak i protiv jednog Sporttinga koji u meč ulazi nakon što je demolirao Bragu sa 5:0. To su činjenice koje ovaj meč mogu da učine vrlo napetim, uz informaciju da Jang Bojs ima vrlo dobru odbranu.

Uz kombinaciju 1&2+ pratimo meč MILAN – REN. Zna se ko je gazda na San Siru, pa ni sam Ren ne očekuje lagan tretman. Milan u meč ulazi nakon pobede nad Napolijem, tako da smo apsolutno sigurni da će pritisak na Francuze koji su tek sedmi na tabeli Lige 1, biti žestok.

Ista igra figurira i na susretu BENFIKA – TULUZ. Nema ovde mnogo polemike. Benfika je jednostavno izrazit favorit i to treba imati na umu. Tuluz je recimo pred ovaj meč poražen od Nanta, tako da i nije naročito samopouzdan.

To je sve od Ognjena Čančarevića uz koga želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.890.709 dinara. Našem današnjem gostu od sveg srca želimo puno uspeha, kako u klupskom, tako i u dresu Jermenije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaOgnjen Čančarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara