Humanitarni tiket u podne: Tamara Rajić tipuje za lečenje devojčice Mile Žeželj

Vreme čitanja: 3min | ned. 11.09.22. | 11:41

Košarkašica ŽKK Kraljevo, iz Novog Pazara čeka vesti o 1+I&2+II ishodu…

Izuzetno smo zadovoljni samom činjenicom što danas u najjačoj rubrici plemenitih opklada gostuje Tamara Rajić. Ona je nakon četiri sezone ponovo u ŽKK Kraljevo. Prethodnih sezona nastupala je i uspešno predvodila ekipu Orlova iz Banjaluke.

U prethodnoj sezoni u ligi Bosne i Hercegovine odigrala je 21 utakmicu i beležila 15 poena, 6 skokova i 3,3 asistencije po utakmici. U WABA ligi je za 18 utakmica imala prosek od 10,4 poena, 5,4 skokova i 2,5 asistencija u proseku. Mi od nje tražimo malo više! Želimo joj da pogodi sve parove na današnjem tiketu, pa da lagano uputimo zajedničku donaciju za lečenje devojčice Mile Žeželj iz Sivca.

Izabrane vesti

Krećemo od 1&3+ tipa sa utakmice REAL MADRID – MAJORKA. Real je nadmoćno nadigrao Seltik sa 0:3 u Ligi šampiona, pa Majorka ne bi trebalo da mu bude problem, uprkos činjenici da je Sosijedad u prethodnom kolu naterala na remi. Tako stoje stoje stvari pred utakmicu para koji je prošli put doneo konačnih 0:3 za Real Madrid.

Interesantno, ali s meča NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA, kraljevačka Lavica, bira tip 1+I&2+II, za kvotu 2,25. Novi Pazar čuda čini, ali da li je dorastao jednoj Zvezdi? Na to pitanje odgivara ovaj par, a dobro je znati i da su domaći u seriji od pet pobeda. Posle onakog poraza od Monaka, Beograđani će morati na ovom meču svojski da zapnu.

Na utakmici PARTIZAN – MLADOST LUČANI, čekamo 1&3+. Posle mučenja u većem delu sezone počeo je Partizan da se oporavlja. Na mišiće je dobio mečeve protiv Mladosti GAT-a i kragujevačkog Radničkog, odigrao zadovoljavajuće drugo poluvreme 168. večitog derbija, a onda se raspucao protiv Kolubare i dao pet golova. Ovo će mu biti prilika da upiše prvenstveni prvenac u Humskoj, jer je prethodno igrao 0:0 sa TSC-om i 1:1 sa Crvenom zvezdom.

Za kraj, košarkašica velikih potencijala, igra 1&2+ na meču JUVENTUS – SALERNITANA. Tipovanje je opravdano, budući da Stara dama po tradiciji dobija mečeve para bez primljenog gola. Posle poraza od PSŽ-a na Parku prinčeva motivacija za pobedu u Seriji A, svakako će biti još veća.

I, to bi na kraju bilo sve od devojke koja je bila član 5 na 5 reprezentacije svih mlađih kategorija, kao i mladog tima ukupno šest godina. Uz to, nosila je dres seniorske 3x3 selekcije Srbije pune tri godine.

Uz sportski pozdrav, želimo joj svu sreću u nastavku karijere, jer koliko čujemo Lavice se ove godine spremaju da uzmu trofej, ili makar bore za njega. To nije mala stvar, a i Tamara Rajić je obukla dres ŽKK Kraljevo, baš zbog toga.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Tamara Rajić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti naadresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni turnirtiket u podnesportsko klađenjebet analizaTamara Rajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara