Humanitarni tiket u podne: VELJKO MRŠIĆ tipuje za lečenje Gavrila Đurđevića

Vreme čitanja: 5min | pet. 09.04.21. | 12:00

Selektor reprezentacije Hrvatske odigrao je dvojku na Lil

Dan pred značajnu utakmicu ABA lige Cibona – Zadar (subota, 17.00 sati) trener Zadrana i selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Veljko Mršić je MOZZARTOV plemeniti kladilac. Potencijalni dobitak od 123.600 dinara Mršić je usmerio za lečenje Gavrila Đurđevića koji boluje od SMA. Za lek Zolgensma potreban je veliki novac i zato pošaljimo SMS poruku 973 na 3030. Kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je namenjena upravo za lečenje sedmomesečnog Gavrila Đurđevića.

Pokušaćemo još jednom da pomognemo uz pomoć Veljka Mršića koji u dobrotvorno tipovanje startuje iz Nemačke, HAMBURGER – DARMŠTAD. SV ima 22 boda više od rivala, poslednju utkmicu odigrao je nerešeno, 3:3, a pre nje dobio je dva meča i još jednom remizirao. Niz od tri utakmice bez poraza gostima je prekinula Fortuna. Međusobni odnos je 3:3:3, a Hamburger je sa 2:1 dobio poslednji okršaj.

Izabrane vesti

“Jedinica”.

Zadru je ostalo da što bolje odigra završnice u hrvatskom prvenstvu i ABA ligi. Sinoć je Zadar dobio Goricu sa 73:64, a Mršić podvlači: 

“Što se tiče nacionalnog šampionata, nakon dužeg perioda tri ekipe dele iste ambicije, odnosno žele da osvoje trofej. Cibona i Split su promenili trenera što pokazuje kakve ambicije klubovi imaju. Teško je bilo šta prognozirati zbog celokupne situacije sa kovidom. Pitanje je u kakvom će stanju biti ekipe kada dođu odlučujuće utakmice”.

Nastavljamo sa humanitarnim tipovanjem, VITESE – DEN HAG. Gosti oslabljeni izlaze na megdan i sa 40 bodova manje od domaćih. Vitese iza sebe ima pet pobeda i remi. Den Hag je poražen na poslednje četiri utakmice. Međusobni skor je16:12:10, a najubedljivija pobeda Vitesea je sa 6:1.

“Četiri plus”.

Vašu reprezentaciju očekuju kvalifikacije, u Splitu, za Olimpijske igre u Tokiju.

“Poslednjeg dana juna igramo protiv Brazila, pa sa Tunisom. Na turniru učestvuju i Nemačka, Rusija i Meksiko. Kao Srbija i Litvanija imamo iste probleme. Ne znamo kada će naši igrači iz NBA završiti svoje obaveze prema klubovima i na koga možemo računati. Ipak, naš cilj su OI”.

U 20.45 sastaju se VOTFORD i REDING. Istorija je na strani gostujućeg sastava, 9:10:10, koji ima pobedu sa 4:0. Rivale deli 13 poena, uz napomenu da Votford ima niz od šest pobeda i remi. Reding je dve utakmice odigrao nerešeno, 1:1 pa slavio sa 3:1.

“Jedinica”.

Poslednji par na humanitarnom tiketu je duel MEC – LIL. LIL ima tri boda više od drugoplasiranog PSŽ – a koga je sa 1:0 dobio u poslednjem kolu. Mec je na penale izgubio od Monaka. Poslednji međusobni okršaj dobili su gosti sa 1:0, a ukupan skor glasi, 5:9:15, uz najubedljivije pobede od po 4:0. Iz startnih postava izostaje po pet povređenih igrača.

“KI 2”, zaključuje tipovanje Mršić i dodaje da se članovi ABA lige ne mogu pohvaliti sjajnim rezultatima na ostalim frontovima.

“Na osnovu rezultata u međunarodnim ligama može se zaključiti da članovi ABA lige u ostalim takmičenjima nisu imali zapaženije rezultate. Igokea je ispala iz Lige šampiona, Partizan, Cedevita i Mornar su eliminisani iz Evrokupa, što važi i za Budućnost koja se nije plasirala među četiri najbolja tima. Takođe, Crvena zvezda je pretposlednja u Evroligi. Za uspeh nam je potrebno vreme, dok se stvori dobra baza mladih igrača, a i kada se finansijska situacija popravi. Talentovanih mladih igrača ima, potrebno je uzajamno poverenje”.

Selektora Hrvatske smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece “Napredak”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MLIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Veljko Mršićtiket u podnehumanitarni tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara