""
""

Humanitarni tiket u podne: Veljko Mršić tipuje za SOS Dečje selo u Obrenovcu

Vreme čitanja: 3min | pon. 06.03.17. | 12:00

Trener Cedevite tri puta je odigrao tri plus!

Započinjemo još jednu radnu sedmicu jedinog originalnog Humanitarnog tiketa u podne koji priređuje kompanija MOZZART. Da se podsetimo, svakog dana u nedelji MOZZART odobrava ulog od po 10.000 dinara za sastavljane dobrotvornog listića poznatim ličnostima. Naši gosti humanitarni kladioci sastavljaju plemenite tikete, a ukoliko listić “prođe” dobijeni iznos kompanija MOZZART donira, po želji učesnika, u dobrotvorne svrhe.

Izabrane vesti

Naša akcija traje od 10. juna 2016.godine i dosad smo iz sopstvenih sredstava prikupili i donirali ravno 2.819.256 dinara.

Pozznate ličnosti koje će nam ove sedmice pomoći da prebacimo i treći milion su: trener Cedevite Veljko Mršić koji tipuje za SOS Dečje selo Obrenovac, popularni radijski voditelj Dragan Ilić, koji je samo zbog naše humanitarne akcije odlučio da odigra tiket, a dobitak će donirati Svratištu za decu bez roditeljskog staranja, potom pozznati glumac Slavko Štimac koji igra za NURDOR, zlatni vaterpolista Slobodan Nikić, tipuje za Savez gluvih i nagluvih Srbije, tim menadžer A fudbalske reprezentacije Srbije Pavle Simić, pisac Zoran Ćirić i glumica Jelica Sretenović koja je ovu ulogu oberučke prihvatila i igra za Podrži život.

Svim učesnicima humanitarnog tiketa želimo dobro zdravlje i puno kladilačke sreće!

Prepišite Veljkov tiket 

Hajde da vidimo kako je sastavio dobrotvorni tiket košarkaški trener Veljko Mršić.

Prva utakmica na listiću dolazi iz Turske, ANTALIJA - GALATASARAJ. Dve ekipe iz gornjeg dela tabele, naravno pozznatiji gosti su i bolje plasirani, treći sa pet bodova suficita. Antalija je imala dobru pozzitivnu seriju koju je prekinula porazom u poslednjem kolu. Galata je igrala promenljivo u poslednje vreme, a doživela je i poraz od vodećeg Bešiktaša. Gosti imaju devetnaest trijumfa nad večerašnjim rivalom i pobedu od 3:1 u polednjem okršaju.
Humanitarno tipovanje započeću sa golovima, očekujem da dođe tri i više pogodaka, 3+“, kaže za MOZZART Sport Veljko Mršić.

Nekadašnji košarkaš i reprezentativac Veljko Mršić kao drugi par na plemenitom tiketu odabrao je susret iz nemačke Cvajte, AJNTRAHT B. - ŠTUTGART. Ponovo duel ekipa iz vrha tabele, gosti su lideri lige i u seriji su pobeda, poslednjih pet utakmica rešili su u svoju korist. Domaći iz poslednjih pet mečeva imaju čak tri nerešena ishoda. Međusobna statistika ide u prilog Štutgarta 0:1:3 i poslednje dve utakmice dobili su gosti.
Ponovo ću okušati sreću sa golovima, tri plus.“

Naš današnji humanitarni kladilac kao igrač nastupao je za mnoge evropske timove od Cibone, Varesea, Malage, Olimpijakosa do Đirone i Milana, a kao treći duel odabrao je meč iz Serije B, FROZINONE - ČITADELA. Domaći sa deset bodova viška u odnosu na rivala su prvoplasirani tim lige. U poslednjem periodu lideri su beležili pobede i remije. Čitadela je igrala promenljivo, bilo je i poraza. Međusobni skor je na strani domaćih 4:5:0, a osim poslednje pobede, čak četiri predhodne utakmice dva tima završene su identičnim rezultatom 1:1.

PREPIŠI TIKET VELJKA MRŠIĆA

Odigraću jedinicu na Frozinone.“

S Cibonom petostruki šampion Hrvatske kao poslednji meč odabrao je duel sa Ostrva, VEST HEM - ČELSI. Devetoplasirani Čekićari protiv lidera Premijer lige. Plavci imaju čak deset bodova više od drugoplasiranog Totenhema i uspešnu pozitivnu seriju bez poraza, gledajući poslednjih devet utakmica. I Vest Hem igra dobro, pozitivni rezultati osim u duelu sa Mančester sitijem koji je slavio sa ubedljivih 4:0. Plavci imaju duplo više pobeda od rivala u međusobnim duelima, čak 24, ali je poslednji okršaj pripao Vest Hemu sa 2:1.
Uglavnom su strelci na utakmicama dva tima bili raspoloženi pa igram 3+“, zaključio je dobrotvorno tipovanje Veljko Mršić koji će dobitak, ako ga bude, usmeriti za SOS Dečje selo u Obrenovcu.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Veljko Mršićsportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara