I Denil Kastiljo napušta Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 14:40

Mladi vezista neće biti u kombinaciji za duel protiv Radničkog iz Kragujevca

Partizan je ostao bez još jednog stranca! Posle Franka Kanutea i Natana de Medine klub iz Humske napustiće i mladi vezista iz Ekvadora Denil Kastiljo. Prema informacijama Telegrafa Kastiljo je praktično okončao mandat u Humskoj posle utakmice na Banovom brdu, te će se već u utorak vratiti u domovinu.

Praktično, na taj način biće ispoštovan dogovor između Šahtjora i Partizana sklopljen u zimskom prelaznom roku, kada je Kastiljo stigao u Humsku na pozajmicu do kraja sezone. Postojala je opcija da Kastiljo ostane još godinu dana na crno-beloj strani Topčiderskog brda, posebno što je tokom mandata Igora Duljaja i mladi Ekvadorac bio jako zagrejan za ostanak.

Izabrane vesti

Ipak, klub iz Humske sada ima drugačije planove u kojima nema mesta za Kastilja, ali i za još nekolicinu fudbalera iz aktuelnog kadra.

Mladi vezista je ostavio prilično korektan utisak tokom šestomesečnog staža u Humskoj. Odigrao je 11 utakmica u Mozzart Bet Superligi i Kupu Srbije, postigao je dva gola i upisao asistenciju.

Ekvadorac je bio mali trošak za crno-bele. Parizan je delimično plaćao njegov angažman, odnosno sedam hiljada evra mesečne plate. Ostatak od 3.000 mu je uplaćivao Šahtjor.


tagovi

Denil KastiljoIgor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara