Komentari na vest

I Dobrašinović digao glas: Fudbal u Srbiji ne može da se igra u decembru

a

a pare

pre 6 meseci

Od uefa otisle na izbore smradova
e

ejj

pre 6 meseci

Sad ce veliki vucko da napravi stadione , cekaj malo strpise malo covece
B

Bane1989Ns@666999

pre 6 meseci

@666999 – U svom komentaru koji vrvi od proizvoljnosti izrekao si jednu atomsku glupost: “Kalendar takmicenja se pravi pre pocetka sezone”! Tebi ideje dolaze svakodnevno, a neke su baš zabavne. Sada si nam otkrio toplu vodu, jer mi običan narod nismo znali da se kalendar pravi početkom sezone. Ovo su činjenice koje će zauvek promeniti našu percepciju događaja! Sada miris stvarnosti prodire do svakog čoveka! Molim te da i ubuduće šalješ što više ovako poučnih komentara radi naše edukacije!
L

Lkjhgfdsa

pre 6 meseci

Nek onda igraju sezonu od marta do novembra
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Može kada imaš normalnu infrastrukturu! Na njivama iz prošlog veka ne može ništa!
p

pusti se toga

pre 6 meseci

U nedelju da se pobedi utakmica ,pusti se te price😃💙🤍
B

Bane1989Ns

pre 6 meseci

uradis krov zastitis od padavina u toku godine i resis problem lige.Kad mogu Englezi da igraju 31.12 i 01.01 a nase fudbalske babe kukaju kako tesko trce po snegu.Pa neka ciste terene 2 sata pre utakmice i eto prvenstva i u decembru.Kad Rusi i Ukrajinci mogu na -10 da igraju sa sve Brazilskim fudbalerima kojima je sneg nepoznat kao i temperatura od -10
S

Slanina

pre 6 meseci

Krovom da pokrijemo svaki stadion? Pa ni tribine nismo u stanju.
6

666999

pre 6 meseci

Ne pametnjakovicu! Ne igra se zato sto ne postoje uslovi za igru! Kalendar takmicenja se pravi pre pocetka sezone. Posto, ocigledno, ne mozes da povezes to je na pocetku leta. Tada niko ne zna kakva ce zima biti. Pa iako je danas bilo 15 stepeni sasvim lako je moglo da bude i -15 i pola metra snega! A ta tvoja polovina Evrope, koja trenutno igra, su zemlje koje imaju koristi od Golfske struje. To su Britanija, Francuska, Holandija, Belgija ili juzne drzave kao Spanija, Portugal, Italija, Turska, Grcka. Kontinentalne zemlje ne igraju! Srbija, Madjarska, Austrija, Nemacka, Ceska, Slovacka, Svajcarska, Makedonija....ne igraju ni Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Balticke i Skandinavske zemlje....I tacno je da kod nas nije dobra infastruktura ali je isto tako tacno da je u Nemackoj, Austriji ili Svajcarskoj savrsena pa i pored toga ne igraju! Pri tom kod nas niko ne ide na utakmice ni kad je vreme savrseno a ne jos da je napolju -10 i da pada kao ludo!
M

Mop

pre 6 meseci

Do sad mi je ovaj čovek bio simpatičan. Pa kad da se igra? U Avgustu vrelo, u Decembru zima. Ne valja veštačka trava. Onda je najbolje po njivama da se igra 3 meseca godišnje jer su ovde kod nas igrači vazda umorni od napora
Ћ

Ћелави препотенко

pre 6 meseci

Игра се у Чешкој, Словачкој, Пољској, Мађарској, РУСИЈИ… а не може у Србији?! Државу и друштво нам воде дилетанти, а нико не сме конкретно реч да каже или глас да дигне. Господине Добрашиновићу, реците то конкретно и без увијања: ФСС ради лоше, без плана, првенство нам је дивље и на нивоу афричких земаља. Једна од најгорих лига у Европи. Струка 0, маркетинг 0, систем такмичења 0, атрактивност 0… јад и беда.
B

BokiUSA

pre 6 meseci

Ni za vreme stare Yuge se nije moglo a kamoli sada. Mora da se smanji broj klubova na 12 i tako smanji prvenstvo za mesec dana. Na nasu zalost mi nemamo infrastrukturu za zimske periode. Tako je bilo sada je tako i bice tako.
t

tuneki

pre 6 meseci

u rudnik breee
G

Gost sa sela

pre 6 meseci

Sta?Treba da imate pauzu od Novembra do Aprila?Mora za taj novac za koji igrate a kvalitet lige je na nivou trece lige igrao bi mi i na -12
G

Gost123457

pre 6 meseci

Pa bitno da se igra u decembru i februaru za gospode iz fotelje fss,a kad je najlepse u maju katanac,ne igra se za navijace Pingpong liga
G

Gostimirko

pre 6 meseci

Ne treba nikako, pošto srbi o fudbalu pojma nemaju. Realno!!
D

Dexaman

pre 6 meseci

U Srbiji ne bi trebalo uopšte da se igra fudbal profesionalno, ali ajde...
G

Grobar3488

pre 6 meseci

Vidi ovog doktora. Kad onda da se igra prvenstvo? Da pocnu pocetkom jula na +50 pa da igraju do pocetka novembra jesenji deo? A prolecni da pocne kad dobro okopni sneg, tamo u martu. Zimska pauza da nam traje 3 meseca. Ovo je žalosno. Da se neko žali na zimu i sneg u državi koja je faktični Južna Evropa. A po izjavama ovih stručnjaka rekao bi čovek da se graničimo sa Finskom. Lepo neka svaki klub traži od svog grada iz kojeg je izmedju 250 000 i 300 000 evra za ugradnju grejača ispod terena i novu travnatu podlogu. Kao što je Partizan uradio pre godinu dana. Onda nema ni snega ni leda ni u sred januara. Uostalom ako grad neće da finansira to onda neka se obrate FSS. Ako Savez ima novca da godišnje na Piksija i njegov stručni šta i njihove bonuse troši 8 miliona evra, onda ima i 3 ili 4 miliona evra da se na 16 stadiona ugrade grejači da više nema nijedan klub problem sa snegom i ledom. To je investicija za narednih 10 godina. Onda možeš da odigraš normalno prvenstvo, a ne da počinješ u sred jula. Kada je ljudima koji se tada kupaju u moru nepodnošljiva vrućina a kamo li da ti poslepodne u 6 ili 7 neko igra fudbal a još i publiku da očekuješ.
N

News

pre 6 meseci

Fudbalski savez je dao klubovima iz superlige 15 miliona evra prosle godine ali su te pare potrosene na druge stvari. FSS je platio Partizanu grejace pre par godina.
G

Geografija

pre 6 meseci

Sve si lepo rekao. Samo da dodam sa nije faktički nego Srbija jeste zemlja južne (i srednje) Evrope. Tako su nas učili geografiju. Imam i dalje knjige iz šestog razreda osnovne škole.
G

Gribar3488

pre 6 meseci

@News Sada sam proverio. Partizan je sam ugradio grejače pre 3 god a ovoga leta im je FSS platio za novu podlogu tj travu.
s

samo

pre 6 meseci

Ti sto si proverio,hoces da se kladimo,da ce Partizan sa Zvezdom igrati po snegu do kolena ako takvo vreme bude.Toliko o grejacima na Jna,koje je Partizan "sam" postavio
G

Grajkula

pre 6 meseci

Ajde ko se razume neka obajsni... Da li moglo da se igra da su svuda vestaci ili ti hibridni tereni? Ako bi moglo, imamo smer delovanja, ako ne bi, onda prvi decembar zadnji termin da se igra.
?

??

pre 6 meseci

Ma nije resenje da se igra na vestackoj travi. Daj boze da ne moze zakonom