I drugi Lanetov sin u Crvenoj zvezdi

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.24. | 09:53

Dušan Jovanović, dečak rođen 2008. godine, igrače za kadetski tim Crvene zvezde

Velika očekivanja imaju u Crvenoj zvezdi od Lazara Jovanovića, momka dovedenog iz Vojvodine za simboličnu sumu od blizu 30.000 evra. Tome u prilog i slike sa turnira iz Rusije, gde je mali Lane počeo duele bratskog kupa protiv Sočija i Zenita. Uspeo je da postigne pogodak...

Pred Lazarom Jovanovićem je ozbiljan period dokazivanja, pošto ga u crveno-belom dresu čeka paklena konkurencija u liku i delu Pume Rodrigeza. Moguće je da će crveno-beli dovesti još jednog krilnog napadača, mada se Lazar Jovanović snalazi i na poziciji desetke.

Izabrane vesti

Pored Lazara Jovanovića, Crvena zvezda je dovela još jednog člna eminentne fudbalske porodice čija glava je Milan Lane Jovanović. Dres kluba sa Marakane u narednom periodu nosiće i drugi naslednik bivšeg člana Liverpula, Dušan Jovanović.

Reč je o dečaku rođenom 2008. godine. Baš kao i stariji brat Lazar, i Dušan je prve korake napravio u omladinskoj školi Vojvodine. Ljudi iz Crvene zvezde imaju samo reči hvale za Dušana Jovanovića, koji se najbolje snalazi na poziciji defanzivnog veznog.

Mlađi Lanetov sin je standardan član kadetske reprezentacije Srbije. Tačnije za tu selekciju je odigrao četiri meča.


tagovi

Milan Lane GutovićLazar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara