Sadio Mane (©Reuters)
Sadio Mane (©Reuters)

I Mane stiže kod Ronalda: U Bajernu otvaraju šampanjac, na kraju su i zaradili!

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.07.23. | 16:56

Al Nasr dogovorio još jedno zvučno pojačanje…

Kristijano Ronaldo je dobio još jedno veliko pojačanje u akciji svrgavanja Al Itihada sa trona. Prvo u napadu. Posle Marcela Brozovića, Seka Fofane i Aleksa Teljesa, u Al Nasr stiže i - Sadio Mane!

Dugo se Senegalac "lomio", razmišljao da li da prihvati ponudu, jer je želeo da popravi utisak u prvoj sezoni na Alijanc areni, ali je posle nekoliko dana vaganja ipak dao znak Al Nasru da ubrza pregovore i završi posao sa Bajernom što su u toku dana čelnici saudijskog kluba i učinili.

Izabrane vesti

I mada još nije otkriveno koliko će po slovu trogodišnjeg ugovora inkasirati tokom boravka u Rijadu, jasno je da će Mane finansijski odlično proći, a isto se može reći i za Bajern koji je na kraju uspeo i da zaradi od prodaje 31-godišnjeg Senegalca. Fabricio Romano tvrdi da usmena ponuda Al Nasra iznosi oko 37.000.000 evra, a podsetimo, Bajern ga je prošle godine platio Liverpulu 32.000.000. Teško da bi nemački šampion uspeo da vrati i polovinu uloženog novca da se nisu javili Arapi…

Nije doduše Mane imao loše brojke u dresu Bavaraca, na 38 utakmica u svim takmičenjima postigao je 12 i namestio još šest golova, ali je opšti utisak da je debelo podbacio, odnosno da nije bio ni bleda senka onog fudbalera iz Liverpula u čemu mu nije nimalo pomogla ni povreda koju je doživeo pred početak Svetskog prvenstva.

Sada, posle prodaje Manea, Bajern je dopunio kasu i može da se baci na rešavanje apsolutnog prioriteta u aktuelnom prelaznom roku, a to je dovođenje napadača. Pregovori sa Totenhemom oko Harija Kejna traju već nekoliko nedelja, a u minhenskom klubu se nadaju da će narednog ponedeljka ponovo sesti za sto sa Danijelom Levijem i razgovarati o poslednjoj ponudi koju su poslali na njegovu adresu.



tagovi

Sadio ManeAl NasrTransferiLetnji prelazni rok 2023Bajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara