Ibra o stopiranju za Sanremo: Snimao sam jer sam znao da mi neće verovati... Od Maldinija zavisi da li ostajem

Vreme čitanja: 3min | pon. 08.03.21. | 12:22

Zlatan pričao o novom iskustvu u muzici i Milanovoj sezoni


Završio se i cirkus sa Zlatanom Ibrahimovćem kao specijalnim gostom na čuvenom muzičkom festivalu u Sanremu. Cela Italija je danima brujala o Zlatanovoj novoj avanturi, a poseban odjek je sve dobilo i na Balkanu zbog Ibrine oduševljenosti pesmom Nade Topčagić 'Jutro je' uz koju je izašao na scenu u Sanremu i koju često promoviše po društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Najluđi momenat je ipak bio kada je Zlatan morao da stopira na putu za Sanremo kako ne bi zakasnio. Zbog saobraćajne gužve je izašao iz automobila i stopirao motociklistu koji ga je dovezao na festival. Sve je to ovekovečio snimcima koje je kasnije promovisao po društvenim mrežama. Mnogi mu nisu verovali, ali...

„Može film da se napravi o tom danu. Jedino me je brinulo što mi niko neće verovati. Zato sam pravio male video snimke dok smo se vozili. Pošto sam mnogo teži od njega, morao sam da pazim da se držim sredine. Neki mi i dalje ne veruju... Žao mi je što nisam imao vremena da više pričam sa njim. Kada smo stigli, jedina stvar koju sam tražio od njega je da slikamo ali sam bio u žurbi. Rekao sam mu da sačeka ali je on otišao kući“, kaže Zlatan Ibrahimović.

Sinoć je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji u koju se putem video linka uključio i pomenuti motociklista.

„Nadam se da si se brzo oporavio od neudobne vožnje i hladnoće. Za mene kao navijača Milana je to bilo neverovatno iskustvo. Imaš moj broj pa možeš da me zoveš kad se sledeći put zaglaviš. Srešćemo se opet nekad na San Siru. Ja ću da navijam a ti postiži golove“, rekao je motociklista koji je istakao da nije želeo mnogo da se pojavljuje po medijima i pravi cirkus od cele priče jer smatra da je uradio normalnu stvar što je pomogao Ibrahimoviću.

Zlatan mu je obećao da će se videti na stadionu. Potom je pričao i o aktuelnoj sezoni u kojoj prevodi mladu ekipu Milana koja je najveće iznenađenje Serije A.

„U Milanu imam veliku odgovornost i osećam se kao lider. Ovo je jedini tim u karijeri koji me uzbuđuje. Želim da dam mnogo tom timu, da ga vodim i da ga učim jer u pogledima im vidim da očekuju nešto posebno od mene. Hteo sam da budem sa njima na utakmici u Veroni jer osećam da to treba tako. Mnogo su mi nedostajali saigrači tokom Sanrema. Često sam zvao Maldinija i Piolija da razgovaramo o tome. Kada provedem dan bez saigrača kao da sam ga proveo bez svoje dece“.

Da li Milan i dalje ima šanse za titulu?

„Još je mnogo utakmica u igri i sve je moguće. Inter igra samo jedan meč nedeljno i ima više vremena za oporavak. Moj posao je da osvajam trofeje i zato sam došao u Milan“.

Da li ćete ostati u Milanu i za sledeću sezonu?

„Videćemo. Ako me Paolo Maldini želi, tu sam“.

O velikim igračima:

„Igrao sam sa mnogim velikim igračima u karijeri. Kada sam potpisao za Ajaks, stavili su mi pritisak da moram da budem kao Van Basten. Ali ja nisam bio taj nivo. Van Basten je bio kompletan igrač, jedan od najboljih u istoriji. Maradona je ikona fudbala i za mene najbolji. Imao sam sreću da ga upoznam uživo“.

O Đenaru Gatuzu:

„Baš sam ga juče zvao da mu prenesem poruku mog sina kojem je idol. Obožava ga zbog odlučnosti i hrabrosti. Jednom sam ga bacio u kantu za smeće u svlačionici ali bila je to šala“.

O Adrijanu Galijaniju:

„Mnogo ga volim i imamo snažnu vezu. Kada nisam bio srećan u Barseloni, došao je po mene i odveo me u Milan gde mi se vratio osmeh. Pre nego što sam prešao u PSŽ, nazvao sam ga i rekao mu da mi se ne javlja celo leto jer me nije zanimalo da idem. Dva dana pred kraj prelaznog roka mi se javio i rekao mi da idem u PSŽ. Na kraju je to ispalo dobro, ali tada sam bio ljut i nisam pričao nekoliko meseci sa njim“.

.


tagovi

Zlatan Ibrahimović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara