Nasional silovit u Potosi derbiju, Moralesova glupost uništila Real

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.03.20. | 22:40

Ubedljivo slavlje domaćeg tima – 4:0

Ubedljivo slavlje Nasionala u Potosi derbiju i težak udarac za Real, koji već četiri utakmice ne zna za pobedu, a ovaj meč će mu značajno uticati na pad samopouzdanja - 4:0 (1:0).

Veliki tragičar Real Potosija bio je Lionel Morales. Temperamentni defanzivac je pri rezutatu 1:0 u 66. minutu laktom udario protivničkog igrača i zaradio direktan crveni karton, što je potpuno obezglavilo njegov tim. Nasional je taj trenutak dočekao na pravi način. Dijego Navaro je svoj prvi pogodak na utakmici postigao u 69. minutu, dok je svaku dilemu u 81. razrešio Migel Suarez. Navaro je epitet igrača utakmice poneo u nadoknadi vremena, kada je postigao svoj drugi gol na meču. Inače, pogodak za domaćina u prvom poluvremenu postgao je Paolo Himenez u 24. minutu.

Izabrane vesti

Nasional je na ovaj nači nastavio sjajan niz rezultata u mečevima kada je domaćin. Ovo mu je bila ukupno peta pobeda u sezoni, ujedno i peta na svom terenu u šest utakmica. Ipak, loši rezultati na strani koštali su ga činjenice da se sada nalazi tek na devetom mestu sa 17 osvojenih bodova.

BOLIVIJA 1

Nedelja:
Nasional Potosi - Real Potosi 4:0 (1:0)

Orlente - Strongest (u toku)

Gvabrija - Real Santa Kruz (u toku)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara