Bogdan Jočić (Star Sport)
Bogdan Jočić (Star Sport)

Igrači Voždovca tražena roba: Interesovanje iz Rusije za Jočića

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 13:58

Rubin želi jednog od najboljih veznih igrača prvog dela Mozzart Bet Superlige Srbije

Trojicu važnih fudbalera prodao je Voždovac ove zime, sa Krova su otišli prvi strelac Borisav Burmaz, te štoperi Filip Damjanović i Nikola Zečević, ali nije isključeno da iz Zaplanjske ode jedan od najboljih igrača Mozzart Bet Superlige iz prvog dela sezone. Naime, novu potvrdu da su igrači Voždovca izuzetno tražena roba predstavlja interesovanje ruskog Rubina za Bogdana Jočića. Ipak, potencijalni transfer je još daleko od gotovog.

Nakon takmičarkse 2022/23 koja je služila za adaptaciju, 23-godišnji centralni vezista je eksplodirao u aktuelnoj sezoni, postigao četiri i namestio sedam pogodaka u svim takmičenjima i tako privukao pažnju trenutno sedmoplasiranog kluba ruske elite.

Izabrane vesti

Voždovac je ove zime već zaradio oko 1.500.000 evra od prodaja Burmaza Rapidu, Zečevića Hekenu, a Damjanovića Konjasporu, pritom, čeka i određene bonuse, a u budućnosti i procente od narednih prodaja. Aleksa Matić za kojeg je u januaru stigla ponuda iz Mađarske ostao je u klubu, dok je pred upravom Zmajeva novi izazov, ali i prilika da se dodatno napuni klupska kasa u koju se od leta prošle godine slilo oko 2.500.000 evra.

Krov TC Stadion ispostavio se kao sjajno mesto za revitalizaciju karijere mladog ofanzivnog veziste koji je, leta 2019. godine, tek što je zakoračio u seniorski fudbal, prešao iz Crvene zvezde u Veronu a 500.000 evra. U Gradu Romea i Julije nije dobio priliku da debituje za prvi tim, već je nastupao za Primaveru. Nakon pozajmica u Metalac, te Pro Verćeli, Jočić se avgusta 2022. godine vratio u srpsku elitu i nije pogrešio. Sada se otvara prilika za zoni inostrani angažman.


tagovi

Bogdan Jočićfk voždovacRubin KazanjRubin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara