Markus Rašford (©Reuters)
Markus Rašford (©Reuters)

Igranje na Engleze i Austrijance najisplativije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 11:03

Nigde nećete da nađete veće

Subota obično sadrži bogat program širom Evrope i sveta kada je najvažnija sporedna stvar na svetu u pitanju.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Englesku u prijatelsjkom odmeravanju snaga protiv Brazila, kao i dvojka na Austriju u sparingu sa susednom Slovačkom.

Izabrane vesti

Engleska se uspešno plasirala na EURO 2024, iako grupa nije bila laka. Selekcija Gereta Sautgejta je u osam kola sakupila 20 poena i završila je šest bodova ispred Italije i Ukrajine, bez poraza sa šest pobeda i dva remija. Posle neuspeha protiv Francuske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, engleska reprezentacija je, uzimajući u obzir sve turnire, u nizu od 10 mečeva bez poraza. Poslednji meč Engleska je odigrala u novembru protiv Severne Makedonije i remizirala 1:1. Engleska nije izgubila u prijateljskim mečevima već 16 susreta, ostvarivši 13 pobeda i tri iksa. Brazil je imao veoma slabu 2023. U šest kvalifikacionih mečeva za Svetsko prvenstvo 2026. Selesao je dobio samo dve, uz tri poraza i jedan remi. Uz to, u tri prijateljska meča zabeležena su dva poraza. Slabi rezultati doveli su do promena na selektorskom mestu. Od januara, Dorival Žunior je preuzeo eminentnu reprezentaciju i ove subote debituje na kormilu nacionalnog tima. Mnogo je posla pred njim, pre svega, da prekine seriju od tri poraza. Brazilci su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. izgubili redom od Urugvaja sa 2:0, potom od Kolumbije sa 2:1 i od Argentine sa 1:0.

SLOVAČKA - AUSTRIJA (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 2,20

Slovačka je uspešno prošla kroz kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo. Nije uspela da parira Portugaliji u grupi, ali je zauzela drugo mesto ispred Luksemburga, Islanda, Bosne i Hercegovine i Lihtenštajna. Slovaci su pobedili u poslednja tri kvalifikaciona meča i u dobrom raspoloženju iščekuju prijateljski dvoboj na svom terenu protiv Austrijanaca, sa kojima su u poslednja dva sparinga remizirali bez golova. S druge strane, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo austrijski tim se takmičio u istoj grupi sa Belgijom i na kraju završio drugi, izgubivši samo jedan bod od svog strašnog protivnika. Tim je jedini poraz u kvalifikacijama pretrpeo od Belgijanaca rezultatom 3:2. Poslednji put Austrijanci su izašli na teren u novembru prošle godine, kada su u prijateljskom meču pobedili Nemačku sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara