Ćiro Imobile ©Reuters
Ćiro Imobile ©Reuters

Imobilea udario tramvaj, u bolnici zbog slomljenog rebra

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.04.23. | 13:49

Prvobitne infromacije su glasile da iskusni golgeter nije povređen, ali lekarski izveštaj koji je objavio Lacio kaže da je došlo do traume kičme

Veliki peh za napadača Lacija Ćira Imobilea. Italijanski reprezentativac je završio u bolnici, pošto mu je slomljeno rebro nakon sudara sa tramvajem.

Navodno, vozač tramvaja sinoć prošao kroz crveno svetlo, posle čega je Imobile sa svojim automobilom udario i protom pretrpeo udarac koji je prouzrokovao prelom rebara.

Izabrane vesti

Prvobitne infromacije su glasile da iskusni golgeter nije povređen, ali lekarski izveštaj koji je objavio Lacio kaže da je došlo do traume kičme, najverovatnije od trzajnog udara, i složeni prelom 11. rebra sa desne strane. Njegovo stanje je generalno dobro, ali je ostao u bolnici na posmatranju.

Imobile je ove sezone imao dostra problema sa povredama, što je prouzrokovalo da postigne samo 12 golova, uz pet asistencija na 30 utakmica u ovom toku sezone. I pored toga Mauricio Sarii je uspeo da pronađe dobitnu formulu u ovoj sezoni, pa su Nebeskoplavi došli nadomak plasmana u Ligu šampiona.

Za sada nije poznato koliko bi Ćiro Imobile mogao da pauzira, ali je izvesno da neće biti spreman za meč sa Torinom naredne subote.


tagovi

Ćiro Imobile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara