Romelu Lukaku (Reuters)
Romelu Lukaku (Reuters)

Interisti spremaju pakao za izdanjnika Lukakua - 29. oktobar, Meaca i festival prezira dok ne nestane daha

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.10.23. | 18:25

Navijači Nerazura duvaće u 50.000 pištaljki svak iput kada Belgijanac dotakne loptu na najvećem italijanskom stadionu

Ne tako davno, takmičarske 2020/21 Romelu Lukaku je sa 24 gola i 10 asistencija, u tandemu Lu-La sa Lautarom Martinezom vodio Inter do titule prvaka Italije. Ne tako davno napunio je klupsku kasu sa preko 100.000.000 evra prelaskom u Čelsi. A kada je u tom istom Čelsiju gol-mašina zatrokirala, vratio se u Milano i odigrao još jednu sezonu za Inter. Letos su Nerazuri želeli da ga kupe od Čelsija, naizgled je to želeo i Lukaku, ali je u trenucima kada je delovalo da je dogovor sve tri strane na pomolu jednostavno prestao da se javlja Interu. Epilog - klub, a posebno navijači su ga precrtali za sva vremena.

Izabrane vesti

“Nikada više, Lukaku. Izdao si nas sve. Branili smo te i u najtežim trenucima, ali ti si nam zabô nož u leđa. Ljubio si naš grb, a sada se prodaješ najvećem ponuđaču. Ti nisi pravi muškarac“, oglasila se letos Kurva nord.

Poseban gnev Belgijanac je potakao nudivši se Juventusu, te kasnijim potpisom za Romu. Da je ostao na Ostrvu ili makar izbegao povratak u Italiju, ne bi Big Rom ni bio u vidokrugu Nerazura. Ovako ga 29. oktobra, kada Vučica bude gostovala na Đuzepe Meaci, očekuje najblaže rečeno neprijateljska atmosfera, a objektivno neki od viših krugova pakla. Kurva nord je na sve mislila i postaraće se da izdajnik ne prođe nekažnjeno.

"Bliži nam se dan najneprijatnijeg povratka, hajde da uradimo sve što je u našoj moći da budemo spremni", stoji u proglasu Interove navijačke grupe Curva Nord koja je poručila svim Nerazurima sledeće: "Oktobar 29. je dan koji mora biti obeležen crvenom bojom kako bi se čulo gađenje prema onome koji nam je na najnedostojanstveniji način okrenuo leđa. Pre utakmice protiv Rome podelićemo 50.000 pištaljki koje ćemo koristiti dok nam ne nestane daha, svaki put kada onaj koji je izdao naš dres dodatkne loptu."

Lukaku je za Romu debitovao prvog septembra u porazu od Milana na San Siru. Tada je ušao sa klupe i odigrao samo 19 minuta, a u međuvremenu se, očekivano, ustalio u startnoj postavi i počeo da daje golove. Tri puta je tresao mrežu na poslednje četiri utakmice u Seriji A, protiv Empolija, Torina i Frozinonea.



tagovi

Romelu LukakuKurva NordInterRoma

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara