Komentari na vest

Interov ključ za osvajanje Lige šampiona – ima Hrvata u timu

i

inter...

pre 11 meseci

moze da pobedi samo na veliko ime u fudbalu i tradiciju... Sve ostalo je na strani engleza
s

sdsdsd

pre 11 meseci

Mrzim i jedne i druge,manje ovaj glupi City...ali City igra stvarno dobar fudbal,tako da sve ispod tri razlike ce biti veliko iznenadjenje,jer ako ne daj Boze mrtvi inter osvoji ls,onda j.... ti i fudbal i sport u globalu
@

@sdsdsd

pre 11 meseci

Blago tebi koji kuci sjedis s 10€ u dzepu i mane bazu u glavi te tipkas komentare o interu i cityu i nogometu u globalu. Opusti se i uzivaj u mecu vcrs!
P

Plavi10

pre 11 meseci

Koliko hrvatski igraca ste nabrojali a zanimljivo ni jedan iz Hajduka( Perisic je igro samo u mladjim uzrastima). Zato jevalda svima jasno zasto Hajduk gubi od ribara sa Malte i amatera iz Gruzije i Azerbejdzana.
G

Giletov kolega

pre 11 meseci

Dzeko ubacuje neku frljoku i Inter uzima LS. Cujemo se posle 23h.
S

Stiv Mekmanaman

pre 11 meseci

Hrvati su zaista velesila što se tiče fudbala za ceo region. Čak i neki njihovi prilično zaboravljeni igrači poput Alena Bokšića (bio najbolji igrač kad je Marsej uzeo KEŠ 1993) imaju bolje karijere od Piksija recimo koji se kod nas uzdiže kao najbolji srpski fudbaler ikada. Da ne pričam o Šukeru kao vrv najboljem napadaču ikad sa ovih prostora i najboljem strelcu svetskog prvenstva, Prosinečkom, Bobanu. Pa onda o ovim novijim generacijama predvođenih Modrićem, Mandžukićem, Rakitićem. U zadnjih tridesetak godina su jedino dva srpska igrača dostigla nivo najboljih hrvatskih igrača a to su Stanković i Vidić, mada su oni obojica bili više radnici a ne kreativni igrači ali opet izdvajaju se po sjajnim karijerama. Naravno ako ne računamo Mijatovića i Savićevića koji su ipak iz Crne Gore.
1

10

pre 11 meseci

Pikai se ne uzdize piksi jeste nas najbolji igrac srpski.Ali da bi bio najbolji nije bitna karijera klubovi vec potezi golovi majstorije. A to piksi ima I imao je itekako.
G

GGWP

pre 11 meseci

@Stiv Jugovic > svi ti koje si nabrojao
@

@GGWP

pre 11 meseci

Teško da je Jugović bolji i bio važniji za timove gde je igrao od Šukera, Bobana, pa i Prosinečkog bez koga Zvezda ne bi uzela KEŠ i kasnije Modrića, Rakitića, Mandžukić (obojica strelci i finalima LŠ). Ali da je imao dobru karijeru jeste, mada ga nikad ne bih svrstao u nekog igrača koji pravi ogromnu razliku na terenu, i on je bio više radnik kao Deki (mada je bio bolji tehničar).
@

@10

pre 11 meseci

Šuker je recimo bio neponovlji majstor na terenu i meni lično najelegantniji igrač za gledanje, ako već govorimo o utisku. Pogledaj gol recimo koji je dao Danskoj na Euru1996 gde lobuje jednog Šmajhela skoro iz mrtvog ugla iz kontre. Tako da ni ta priča ne stoji, a da ne pričam o tome kako je igrao Robi Prosinečki, pa i Modrić, Boban.
S

Snoopy

pre 11 meseci

Pa uzela je CRVENA ZVEZDA BILA PRVAK EVROPE.. sto neće ni jedan klub uraditi iz Hrvatske.. A porediti Piksija i pijanog Boksica...mani se Piksije prava desetka bio
g

gostizz

pre 11 meseci

Poslednji Srbin koji je osvojio ligu śampiona je Luka Jović sa Realom .