Komentari na vest

INTERVJU – Zoran Popović: Radio sam u kafiću da bih stigao do Zvezde, kako sad da budem umoran?

D

Djukela

pre preko 2 godine

Hvala ti Pope za onu utakmicu vozdovac- czv 3-2 opasan si golman
G

Gost123

pre preko 2 godine

Druze nisi morao da se predstavlja u niku, jasnom nam je da si dzukac...
d

dr.Zvezdan

pre preko 2 godine

Volim Borjana kao brata rodjenog ali ljudi moji one golove sto on prima na derbijima i dete iz omladinaca bi odbranilo,on se covek izgleda toliko pogubi kad dodje derbi da ne zna gde je levo,onaj gol PenaLtka sa 20m je iskljucivo njegova krivica,100% sam siguran da bi ono pop odbranio i to lagano! Od sad pop i Borjan moraju da brane 50-50%,recimo jedan nek brani 10 utakmica za redom pa onda drugi 10 i sve tako u krug i u nasoj ligi i u evropi,i onda na kraju da se tacno vidi ko je bolji od njih dvojice i ko ce da bude prvi golman naredne sezone!
C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Vidi se da je momak dobar i pošten.Svaka čast.
P

Pop...

pre preko 2 godine

...je vrhunski golman,u ovom trenutku možda i bolji od Borjana, ali tu je prokletstvo našeg skautinga, velikih Mrkele i Tvorze, koji ne mogu da procene šta i kada je potrebno da urade, kada da dovedu igrača, kakvog je kvaliteta taj fudbaler, kada treba prodati... U svakom slučaju imamo sjajne golmane!
T

Trpke

pre preko 2 godine

Bolji golman od Borjana Samo sto je ovaj Knindza I gardista !
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Borjan ima neverovatne reflekse i brani neodbranjivo ali je čovek stvarno loš u svim ostalim aspektima igre. Počevši polovinom prošle godine, kad je počeo ispucavanjem standardno upošljavati protivnike i stvarati opasnost po sopstven gol, Borjan je postao krajnje neodgovoran i opasan po naš gol. Ove godine je direktan krivac za ne ulazak u LŠ. Oba gola protiv Šerifa je primio kroz uši. Popova stabilnost, sposobnost da kontroliše sve aspekte igre, i što je najbitnije u ovom trenutku, uliva samopouzdanje koje davno nismo imali na toj poziciji. Njegov kvalitet je direktno uticao na igru Sanoga, Erakovića, i Gobeljića koji su svi zajedno odigrali najbolje tekme u crveno-belom dresu. Ne verujem da će ostati prvi golman ali je definitivno moj izbor.
P

PeraKokotsuperGenije

pre preko 2 godine

.........dobar /////
1

1244

pre preko 2 godine

Увек ми је Столица деловао као копија Гвардиоле...по начину облачења,ставу,изглед,вођењу утакмице...а то ми је баш ужас.Јер копија је увек само копија...Ниси свој,јединствен,аутентичан...
V

Voja Azimut

pre preko 2 godine

Organizovana navala botova sa rsb sajta koji sada treba da nas Zvezdaše prave ludima i da nam objasne kako odjednom Borjan više ne valja, Popović je "perspektiva" itd Proklete su Terzine pare plaćenici, to su pare pokradene od naše Zvezde, i njemu i vama će sve ovo da izađe na nos.
Б

Борјан

pre preko 2 godine

Свака част Борјану на свему што је ових година урадио за Звезду, али његово је прошло. Време је за смену на голу.
1

1244

pre preko 2 godine

Борјан је имао сто топ мечева у нашем дресу,али у последње време и доста али доста киксева од којих су многи утицали на резултата(доста дербија...куп,два код њих итд)Надао сам се последња два прелазна рока да ће продати Борјана,а да ће бранити Поповић(ако је у оној форми из Вождовца) или Гордић ако има квалитет.
T

Tegeltija Vlado

pre preko 2 godine

Čoveku želim sve najbolje ali o kakvoj formi iz Voždovcs pričate? Ne rsčunajyći to protiv Zvezde jedte li gledali još neku utakmicu Voždovca te sezone?
1

1244

pre preko 2 godine

Јесам(нисам сигуран да л је тад био најбољи голман лиге)...Гледао сам и на припремама како је бранио(Звезда),преноси на ТВ...и кад је добијао шансу у домаћој лиги и то сам гледао исто у Звезди
G

Gostić

pre preko 2 godine

Momak koji je dokazao da se rad isplati. Nadam se da ce Zvezda znati da mu se oduzi i dati mu dugorocni ugovor.
Р

РСК

pre preko 2 godine

Браво за нашег Србина из Крајине! То је узор младима. Надам се да ћеш још утакмица бранити, јер кад си на голу нема зиме. Поздрав из Книна🇷🇸
З

Зли

pre preko 2 godine

Поздрав браћи ! 🇷🇸🏴‍☠️
Z

Zmaj!

pre preko 2 godine

Pope sve najbolje! Pravi momak i najbolji golman! Jednom zmaj uvek zmaj!
G

Gost999

pre preko 2 godine

Zvezdasi, ovaj momak vam je bolji golman, bolje reci kompletniji od Borjana.. Ako vam zele dobro, ovi vasi sefovi ce negdje uvaliti Borjana na zimu i pustiti decka da brani. Vidi se da ima nesto i u glavi, nije klasican fudbaler.. Sve u svemu, sretno decku gdje god bude branio, vidi se da se napatio dok je dosao do ovde.
B

BokiSule

pre preko 2 godine

Golman koji nas je 5x uveo u Evropu svojim odbranama ne može da bude loš, niti od njega može da bude bolji drugi golman.
С

Сабатх

pre preko 2 godine

Истина. Технички је пуно бољи од Борјана.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Jbt jel ovo i Borjan ima botove, sta je ovo? Znas koliko me briga ko ce braniti, samo kazem onako sa fudbalske strane koliko se razumijem, laicki. Ovde ocigledno ne mozes vise ostaviti komentar normalan da se ne nakace..
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@BokiSule…. Slazem se, sve stoji, ali koliko puta nas je iz Evrope tj kvalifikacija za LS, izbacio? Omonija prosle godine, Serif ove godine (obe utakmice), neki golovi u derbijima. Nije bas sve tako sjajno i bajno kod Borjana.
G

Gostbrne7

pre preko 2 godine

Decko licno te ne pratim kao ni tvoj klub,ali vidim da si borac,zelim ti sve najbolje i da uspes jos vise! Strpljen spasen
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Dečko je sve objasnio u jednoj rečenici. " Radio sam dodatni posao u kafiću jer nisam imao para, i nisam bio umoran. Sada kada sam umoran ( a imam pare ) setim se da sam radio u kafiću" Ovo bi trebalo da pročitaju sve ove nabedjene naše zvezde, koje žive u oblacima. Da se sete kada su bili slepci bez žutog dinara u džepu, kada su išli gradskim prevozom na treninge itd. A sada kada su milioneri sve im smeta. SETI SE KO I ŠTA SI BIO NA POČETKU, I POŠTUJ TO ŠTO TI JE BOG DAO. JER TO ŠTO TI JE BOG DAO, VRLO LAKO MOŽE I DA TI UZME.
L

LA[K]I

pre preko 2 godine

Kakve tragedije za brata i oca, bas mi je drago da je on uspeo da se izbori i izgradi svoje ime u fudbalu. Nadam se da ce preuzeti mesto medju stativama od Borjana, kod kog je ocigledno doslo do zamora materijala posle toliko vremena i koji vise nema koncentraciju kao pre 3-4 godine. Pop je branio fantasticno protiv Metalca i Ludogoreca, opravdao sva ocekivanja, puno srece mu zelim sta god da se desi, ali dok je on tu ne plasim se za Zvezdu!
G

Gost444

pre preko 2 godine

borjan će i dalje biti prvi golman ne verujte podvalama iz jsd
Z

Zapad '77

pre preko 2 godine

Da, da, grobari su krivi za ovo što se dešava Borjanu, da, da...
G

Gosa38

pre preko 2 godine

Bravo Pope masinerijo!!!
P

Pppoppp

pre preko 2 godine

Pazi sa tim izletanjima, rizična su. Ili ideš ili ne, to je kao kad se premišljaš u saobraćaju da li da staneš na žuto ili ne. Ako kreneš možda ćeš proći kroz crveno, ako naglo zakočiš udariće te od pozadi. Inače imaš najjače prezime na svetu haha.
S

Sharloa

pre preko 2 godine

MRZITE ME KOLIKO HOCETE ZBOG OVOGA,ALI POP JE TRENUTNO BOLJI OD BORJANA!
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Tako je vec neko vreme, ja bih voleo da bude prvi golman, totalno zapostavljen trenutno, nazalost.
U

Uprava Napolje!

pre preko 2 godine

Ovaj intervju je samo potvrda da je sve ono što se priča za Borjana tačno, i da više neće braniti za Zvezdu... Pripremaju se navijači da Borjan više ne brani. Terza marš napolje!

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

A sto da brani kad je ovaj momak za dve klase bolji golman?
g

gost 2006

pre preko 2 godine

2006 godine saigraci u FK Vrsac, sjajan momak!
М

Мадагаскар

pre preko 2 godine

Одличан је голман Поповић.И баш због тога мислим да треба да оде из Звезде.Борјан остаје у Звезди до краја каријере.Не иде више да Поповић буде резервни голман.Он није најбољи резервни већ други,ако не и најбољи,голман у ЛЛ лиги.Ако му менаџер ишта вреди лако ће му наћи клуб у неком слабијем клубу из Њемачке,Француске,Белгије,Холандије...Може без проблема да брани као први голман у било ком тиму из доњег дијела табеле из тих земаља.Ред је да нешто заради.Надам се да управа неће затезати и правити му проблем ако буде хтио да оде. Иначе одличан интервју.
3

333

pre preko 2 godine

Mnogo dobra familija stvarno znam mu oca iz Borce je .Pope samo tako nastavi trenutno si u boljoj formi od Borjana