Ivica Kralj novi sportski direktor Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 20:04

Umesto Ivice Ilieva...

Nije zvanično, ali je sve utanačeno i doogovoreno. Čeka se samo da upravni odbor ozvaniči: Ivicu Ilieva na mestu sportskog direktora Partizana zameniće Ivica Kralj!

Kako javlja Telegraf.rs, ovo je bio logičan sled okolnosti, s obzirom na činjenicu da je dosadašnji šef skauting službe crno-belih već u klupskom sistemu, pošto se marta 2021. vratio u Humsku kao koordinator u sportskom sektoru, jednako učestvujući u aktivnostima prvog tima i Omladinske škole.

Izabrane vesti

Podsetimo, Iliev je podneo ostvaku krajem jula (želeo da smeni Stolicu, čemu se usprotivio predsednik Miodrag Vučelić, nakon čega je došlo do razlaza), tako da su prelazni rok zajedničkim snagama kraju priveli skauti, naslednik Ilije Stolice - Gordan Petrić i generalni direktor Miloš Vazura.

"Kralj će u preuzeti ulogu šefa sportskog sektora i u saradnji sa pomenutim skautima prvog tima – Dejanom Rusmirom, Slađanom Šćepovićem, Zvonkom Popovićem, Aco Trifunovićem, Radetom Zaladom, Vladom Čapljićem, Predragom Jušićem, Zvonkom Živkovićem i Ilijom Zavišićem briniti o igračkom kadru i sportskim pitanjima u Partizanu", piše Telegraf.

Ivica Kralj rođen je u Kotoru, a karijeru počeo u Arsenalu iz Tivta, gde ga je zapazio Partizan i 1987. odveo u Beograd. Za prvi tim crno-belih branio je u tri mandata (1989-1998, tokom 2001. i 2003-2007), dok je internacionalnu karijeru gradio u Portu, PSV Ajndhovenu, Rostivu i Spartaku iz Trnave.

Vodeđenje sportskog sektora Partizana biće mu najveći izazov u funkcionerskoj karijeri.


tagovi

Ivica Kralj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara