Neško Milovanović (©Starsport)
Neško Milovanović (©Starsport)

Iz Lučana pozivaju FSS da pogleda snimak sa Krova

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.09.23. | 11:50

Neško Milovanović ukazuje na dve sporne situacije sa meča Voždovac - Mladost

Odavno se prvi čovek lučanske Mladosti nije oglašavao u medijima, ali dešavanja sa meča njegovog tima i Voždovca naterala su Neška Milovanovića da iznese svoja zapažanja u javnost.

Zmajevi su kao domaćini duela sedmog kola Mozzart Bet Superlige slavili 3:1, međutim, alfa i omega u klubu iz Lučana smatra da su utakmicu obeležile dve sporne situacije, obe na štetu Mladosti i zbog toga poziva ljude iz Sudijske komisije FS Srbije da pogledaju snimak sa terena na krovu tržnog centra.

Izabrane vesti

Reč je o detaljima s kraja prvog i početka drugog poluvremena, za koje gosti smatraju da je sudija Nenad Minaković mogao da dosudi penal u njihovu korist zbog igranja rukom (45. minut), a onda i poništi gol Voždovca za 2:1 zbog ofsajda (48. minut).

"Od dolaska novog rukovodstva na čelo Fudbalskog saveza Srbije Mladost se retko oglašavala, čak i kada smo se borili za opstanak i bili u teškoj situaciji. I sada ne želim da komentarišem suđenje, već da zamolim ljude iz Sudijske komisije da pogledaju snimak situacije igranja rukom iz 45. minuta i ofsajd kod drugog gola Voždovca, kada je njihov igrač pred golom glavom zakačio loptu. Rešili smo da se oglasimo jer ne znamo šta može da nas čeka u narednim utakmicama", rekao je Milovanović za Mozzart Sport.

Posle sedam kola Mozzart Bet Superlige Mladost ima 11 bodova i nalazi se na visokom šestom mestu, a narednu utakmicu igraće protiv Novog Pazara u Lučanima.



tagovi

Mladost LučaniNeško MilovanovićFSSDisciplinska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara