Javor iskoristio kikseve Mladosti i Inđije, igrala se Partizanova i Ajaksova deca u Žarkovu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.11.21. | 18:57

Ivanjičani slavili protiv Rada, Aničić pobedio u Šapcu

Ivanjički Javor je od ove večeri legitiman kandidat za direktan ulazak u Superligu Srbije. Ekipa iz zapadne Srbije je na pravi način iskoristila kikseve Inđije i novosadske Mladosti, i trijumfom nad Radom približila se vodećem dvojcu – 2:0.

Posle mečeva 16. kola Javor ima pet bodova manje u odnosu na Mladost, dok je Inđija i dalje suvereni lider. Tim iz Srema beži Javoru 11 bodova, uz meč više...

Izabrane vesti

Međutim, Ivanjičani su izvukli veliki profit iz današnjih mečeva. Inđija nije uspela da skrši otpor Loznice, dok je Mladost neočekivano igrala bez golova protiv Bačke.

Javor se, takođe, mučio u sudaru sa Građevinarima. Međutim, domaćin je u Ivanjici naplatio inicijativu u drugom poluvremenu. Jedan od najtalentovanijih igrača Prve Lige Srbije Ivelja petim golom u prethodna tri meča najavio je pobedu Ivanjičana. Vrlo brzo proradio je i nekadašnji omladinac Crvene zvezde Luka Luković i praktično ostavio bez šansi Građevinare da dođu do pozitvnog rezultata.

Pod komandom mladog stručnjaka Igora Savića Žarkovo igra vrlo dobro. Tim iz beogradskog naselja je danas prilično lako savladao novosadski Kabel – 2:0. Igrala su se Partizanova i Ajaksova deca.

Prvi pogodak za Žarkovce postigao je bivši omladinac crno-belih Strahinja Jovanović, koji je iskoristio jedanesterac u 30. minutu. Pogodio je i nekadašnji član Ajaksa Damjan Dostanić.

Povratak na gradski stadion u Šabac, iskusni stručnjak Dragan Aničić obeležio je trijumfom sa pančevačkim Železničarom. Gosti iz Banata su slavili minimalnim rezultatom.

SRBIJA 2 - 17. KOLO

Sreda

Inđija - Loznica 0:0

Timok - Radnički (SM) 0:1 (0:1)

Žarkovo - Kabel 2:0 (1:0)

Zlatibor - IMT 0:0

Javor - Rad 2:0 (0:0)

Mačva - Železničar 0:1 (0:1)

Bačka - Mladost GAT 0:0

Odloženo

Grafičar - Budućnost Dobanovci

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Prva liga SrbijeLuka LukovićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara