Komentari na vest

Jedan od većih promašaja 21. veka: Izbio Englezima 50.000.000 evra iz kase i vratio se u Rim za siću

Mali peca

pre gotovo 3 godine

west hem je do prošle sezone bio rasulo od kluba sa tri uprave ,igra im je zavisila od raspoloženja tog dana nisu igrali su svako za sebe tako da i ne čudi statistika ,greška karijere mu je bio prelazak u west hem,a ni u portu se nije pokazao. Ovaj Loti je prevelika secikesa 2016 za njega mogao je da uzme 50,60 miliona sigurno
m

mek

pre gotovo 3 godine

Preterali ste, nije se ovaj transfer desio 2008 pa da ova cifra znaci nesto.
e

englezi i fudbal

pre gotovo 3 godine

To sto se Englezi dobro razumeju u fudbal pa svakoga procene na preko 50 milki je njihovo problem. Sasvim dobar igrac za nivo kljuba kao sto je West Ham.
G

Gost997

pre gotovo 3 godine

Pa sta je onda Azar od 100 miliona evra u Realu ako je ovaj sa 25 direktih ucesca kod pogodaka jedne ne toliko ofanzivne sile promasaj ?
B

Baksuz

pre gotovo 3 godine

Pa sad promasaj , ucestvovao u 25 pogodaka , da je imao takvu statistiku u Mancesteru pa i ok promasaj , ovako solidan s obzirom kako je west hem igrao izuzimajuci proslu sezonu . Sta bi tek rekli za Kerola ili Sebastian Ale cak i vise placen ?
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

da je promasaj i nije veci je promasaj bio Tadic u Sauthemtonu
I

Iznogud

pre gotovo 3 godine

Burazeru, ti kazes malo, al' glupo ;-)
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Nije fer reći da je promašaj, igrao je odlično prvu sezonu kod Pelegrinija. Posle se malo izgubio, nije prosto želeo da igra u klubu sredine tabele nakon Lacija. Problem je što ti klubovi sredine tabele u Engleskoj imaju puno para od tv prava i mogu da plaćaju takve igrače čak i više nego neki top timovi u Italiji i Nemačkoj. Nije on jedini primer slična priča su bili i Tadić u Sautemptonu, Paje u Vest Hemu i Aler takođe u Vest Hemu. To su realno igrači za veće klubove i domete koji međutim u datom trenutku ti klubovi nisu želeli a samo Englezi su mogli da ih plate i onda posle sezone, dve se ljudi zasite igranja za opstanak i sredinu tabele i uglavnom defanzivnim fudbalom. Ti klubovi nisu za majstore, dovoljno je videti kakvo je čudo samo Tadić napravio po dolasku u Ajaks, možda se i Anderson negde pronađe.
H

Hammers Srbija

pre gotovo 3 godine

Ale prespor za PL, Tadic takodje, Felipe presebican, daleko su oni od majstora igre u PL
P

Pa šta sad

pre gotovo 3 godine

... zezne se i Mrkela nekad.
G

Gosterson

pre gotovo 3 godine

i neko priča vest hem mali klub ahahha Anderson 35 m,aler 40m,jarmolenko 30m,fornals 30m,diop 25m,ima tu još a niko od njih nije nešto napravio razbacanje parama u jednom prelaznom roku ekipe iz dna tabele(ne računam barnli oni su neka svoja liga) potroše 100 miliona lagano a da to potroši neki klub iz serije a,bubdes lige bilo bi naftasi plastika
M

Marseille

pre gotovo 3 godine

Po toj logici, svako ko ima para je veliki klub a svako ko nema je mali, svaki klub u pl ima pare , ali to ne znaci da su svi veliki klubovi.
B

BG

pre gotovo 3 godine

Gospodin
С

СОКДНФФЈГЈ

pre gotovo 3 godine

Статистика му је ту негдје као Диониу из звезде, дакле ништа није сигурно у фудбалу, момак је играо добро и ето нешто му није легло